Cool Stuff

Pete Davidson petrece mult timp cu copiii lui Kanye West, iar rapper-ul are „inima frântă” din cauza asta

Mai poți ține pasul cu relația on-off dintre Kanye West și Kim Kardashian?

Dacă ai fost la curent cu toate ițele despărțirii lor, în ciuda tuturor întâmplărilor dramatice, atunci știi că prioritatea lor numărul 1 rămân cei patru copii pe care-i au împreună - North, 8 ani, Saint, 6 ani, Chicago, 4 ani, Psalm, 3 ani. 

Rapper-ul a fost mereu vocal în ceea ce privește dorința lui de a le fi aproape, fie că a cumpărat o casă peste drum de Kim, fie că a organizat programul perfect pentru a-i lua de la școală.


În prezent, relația dintre brunetă și Pete Davidson pare din ce în ce mai apropiată, iar Ye a făcut publice mesaje în care i-a spus fostei soții cum actorul „nu are dreptul” să-i întâlnească pe cei mici. În ciuda acestui context, fanii au fost surprinși să vadă fotografii cu Pete și North, la diferite evenimente.

După ce au mers cu o mașină electrică în aprilie, comediantul și puștoaica au mai fost văzuți și la o sesiune de shopping în LA.


Ei se țineau de mână și au mers la Walmart, unde au analizat diferite jucării.


Fanii au fost tare curioși să știe părerea lui Kanye despre toate astea și deși artistul a luat o pauză din lumina reflectoarelor, surse din anturajul lui susțin că nu o duce foarte bine. 

„Nu este ceva pentru care s-a pregătit și nici măcar nu s-a gândit la asta atunci când el și Kim s-au despărțit. Știe că legătura dintre el și copiii lui este indestructibilă, dar tot îi vine greu să-l vadă pe Pete alături de cei mici. Îl neliniștește faptul că Pete este atât de apropiat de copiii lui și-i vine greu să vadă fotografii cu ei. Pur și simplu și-ar fi dorit ca lucrurile să fi stat diferit”, au spus surse celor de la Hollywood Life.


O altă sursă a spus că toate aceste întâmplări îl rănesc și pentru că îi dau de înțeles finalul mariajului său. „Kanye încă are probleme în a accepta că nu poate repara lucrurile și nu-și poate reuni familia. Are inima frântă și încearcă tot ceea ce poate pentru a trage de timp. Este dureros pentru el s-o vadă pe Kim în timp ce se apropie de Pete.”

West a fost diagnosticat cu bipolaritate în 2016, iar în prezent este „sub tratament.” Pe lângă toate astea, se pare că va lua și o pauză în plan muzical, pentru a se concentra asupra lui. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.