Kiss Music News

Pharrell Williams și-a oprit un show de două ori pentru a permite medicilor să ajungă la doi fani care au leșinat

Siguranța publicului este prioritară pentru Pharrell Williams.

Artistul în vârstă de 49 de ani, invitat în cadrul festivalului Something in the Water, și-a oprit concertul de mai multe ori, după ce doi fani au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pharrell, No Malice și Pusha T apar pe scenă în timp ce un anunț audio îi roagă pe cei prezenți să ajute localizarea celui care are nevoie de ajutor.

Cei de la D.C. Realtime News au notat cum rapper-ul a mai oprit show-ul încă o dată, după ce un alt fan a leșinat în mulțime: „Pharrell a oprit show-ul pentru a se asigura că acest om are parte de ajutor. Tot respectul pentru el.”


La finalul concertului, artistul le-a mulțumit fanilor pentru că „au avut grijă unii de alții” și a pus un video cu el și mai mulți artiști care și-au oprit spectacolele pentru siguranța celor prezenți. „Nu asta facem noi? Ridicăm oamenii”, spune el în clip.


Incidentele din cadrul festivalului din Washington vin la câteva luni după ce 10 fani au murit înghesuiți în mulțime, în cadrul prestației lui Travis Scott, la Astroworld Festival din Houston (pe 5 noiembrie).

De atunci și până în prezent, muzicienii s-au concentrat și mai mult pe siguranța celor din public; Billie Eilish, John Mayer și Doja Cat sunt doar câțiva care și-au oprit momentul muzical pentru a-și ajuta fanii.

Eilish și-a ajutat un fan din Atlanta să intre în posesia unui inhalator, în timp ce Mayer și-a oprit show-ul de la Hollywood Palladium pentru a face loc medicilor să ajungă la un fan care a leșinat.



Doja Cat, pe de altă parte, și-a oprit concertul pentru 5 minute în martie, pentru a-și ajuta un fan din cadrul Lollapalooza Argentina.

„Îmi pare rău, dar nu pot continua dacă lucrurile nu sunt ok. Vreau să vă întreb ceva - contează ca toată lumea de aici să ajungă în siguranță acasă? Faceți zgomot dacă toți cei care vor să ajungă safe acasă ajung safe acasă. Sunteți de partea mea atunci, nu? Doar asta contează”, a spus artista.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.