Kiss Time Out

Filmul care a devenit hit instant printre utilizatorii HBO Max. L-ai văzut?

Mai ții minte vremurile de glorie ale comediilor romantice?

Anii 1990 și poveștile cu Meg Ryan au fost elemente cheie pentru acest gen (aproape uitat în prezent), dar se dorește un comeback, iar „Father of the Bride” pare că a picant la țanc. De fapt, comedia cu Andy García și Gloria Estefan în rolurile principale a devenit filmul numărul I de pe platforma de streaming HBO Max.

A fost lansat pe 16 iunie și acum ocupă locul I la nivel mondial; cei din State au făcut cele mai multe vizualizări, iar pe locul doi, cei din Mexic. În general, rolul comediilor romantice este acela de a te face să te simți bine, iar filmul ăsta nu se abate de la regulă. 

Și nici măcar nu-i o poveste originală - dacă ești fan al genului, atunci sigur ții minte „Father of the Bride” cu Steve Martin, Diane Keaton și Kimberly Williams drept protagoniști. Ambele filme (și cel din 1991 și cel din prezent) sunt bazate pe romanul cu același nume, scris în 1949 de către Edward Streeter. 


Povestea este simplă - fata tatălui este logodită și dă vestea entuziasmată familiei, în timp ce familia mai are puțin și se destramă.

Nu lipsesc tot felul de drame amuzante - discuții contradictorii între tată și noul cuplu despre cum va arăta nunta sau rochia de mireasă, dar și dintre tată și tatăl foarte bogat al mirelui.

În mod previzibil, întorsăturile de situație nu se opresc aici, dar ăsta e farmecul genului până la final, când totul se termină cu bine.

Dacă ai chef să vezi ceva ușurel, care să-ți dea o stare bună, atunci „Father of the Bride” poate fi alegerea potrivită. Ce zici?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.