Cool Stuff

ZVON: S-a logodit Taylor Swift?

Taylor Swift și Joe Alwyn s-au logodit, sau cel puțin asta susține the Sun.

Publicația notează că actorul „a cerut-o” pe cântăreață cu luni în urmă, dar că cei doi „au dat vestea” doar în cercul lor apropiat de prieteni. „Practic, doar familia și prietenii de încredere. Toată lumea a fost rugată să păstreze secretul”, susține o sursă.

Mai mult, se pare că artista poartă inelul de logodnă doar în privat: „Foarte puțini oameni știu despre nuntă, iar Taylor nu a povestit despre logodnă nici măcar oamenilor din echipa ei. Cuplul vrea să-și păstreze relația departe de media, pe cât de mult poate. În clipa în care vor face schimb de jurăminte, dacă vor face asta, în mod cert nu vor fi prezenți nici cei de la Vogue, nici Rolling Stone sau Hello! Va fi o ceremonie simplă și elegantă, așa cum sunt și ei.”

În aprilie, Alwyn a vorbit despre astfel de zvonuri, într-un interviu acordat celor de la WSJ. „Dacă aș avea o liră pentru fiecare moment în care s-a spus că m-am logodit, aș avea foarte multe lire. Dar, adevărul este că nu aș spune informația asta nici dacă răspuns ar fi da, nici dacă ar fi nu.”

Swift și actorul au o relație din 2017 și de atunci și până în prezent foarte multe publicații au scris despre posibila lor logodnă. Nici de data asta nu știm dacă este adevărat sau nu, dar cert este că se înțeleg foarte bine, iar Swift îl include mereu în discursurile sale, cum ar fi cel din 2021 de la premiile Grammy. „Joe, prima persoană care-mi ascultă melodiile, imediat după ce le scriu. M-am simțit extraordinar să scriu alături de tine în carantină.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.