Cool Stuff

Motivul pentru care Bruce Willis a continuat să joace în filme după ce a primit diagnosticul de afazie

Avocatul lui Bruce Willis clarifică teoriile care susțin că actorul a fost exploatat să joace în continuare, chiar dacă era bolnav.

Odată ce fanii au aflat despre condiția lui Willis, au apărut teoriile care susțin că regizorul „Midnight in the Switchgrass”, Randall Emmett, l-a forțat pe Bruce să joace în continuare. 

Martin Singer, avocatul actorului, a vorbit cu cei de la Los Angeles Times, unde a spus: „Clientul meu a continut să joace după ce și-a primit diagnosticul, deoarece a vrut să facă asta, la fel cum fac mulți alți actori cu afazie. Acele filme au fost finanțate, tocmai pentru faptul că domnul Willis a apărut în ele. Datorită acestui lucru, mii de oameni au avut job-uri în timpul pandemiei de COVID-19.”

Bruce, 67 de ani, a apărut alături de Megan Fox în „Midnight in the Switchgrass”, în rolul unui agent FBI care se luptă să o salveze pe partenera lui din mâinile unui criminal în serie. După asta, Willis a mai jucat în alte cinci filme (regizate de Emmet) înainte să-și anunțe retragerea din showbiz, la început de 2022.


Familia actorului este cea care a dat vestea publicului.

„Este o perioadă grea pentru familia noastră și suntem recunoscători pentru dragostea, compasiunea și susținerea voastră. Mergem înainte ca o familie unită, dar ne-am dorit să-i aducem aproape și pe fanii lui, deoarece știm cât de important este pentru ei. Așa cum zice Bruce mereu, „Live it up” și împreună vrem să facem asta”, au notat apropiații.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.