Cool Stuff

Christian Bale ar putea fi nominalizat la Oscar pentru rolul din „Thor: Love and Thunder”

Filmele Marvel au mai fost nominalizate la Oscar, dar niciodată pentru cel mai bun actor într-un rol principal sau secundar.

Vizionările de presă pentru „Thor: Love and Thunder” au avut deja loc prin multe părți ale lumii, iar criticii de film din State vorbesc deja despre o posibilă nominalizare a lui Christian Bale la Oscar, pentru rolul incredibil pe care-l face ca Gorr the God Butcher

Și de această dată, Bale și-a luat rolul foarte în serios și a trecut printr-o transformare fizică incredibilă.

Nu a pus mușchi pe el, ca pentru rolul din „The Dark Knight”, și nici nu s-a îngrășat, ca pentru rolul din „Vice”. Acum a adoptat un fizic asemănător cu cel din „The Fighter”, unde l-a interpretat pe Dicky Eklund, un antrenor de box dependent de droguri. De altfel, pentru acel rol a și câștigat Oscarul pentru Cel mai bun actor într-un rol secundar.


Criticii de film îl ridică în slăvi pentru felul în care-i dă viață antagonistului din cea de-a patra parte a francizei Thor și spun că este cel mai înfricoșător și complex adversar de până acum din Universul Marvel. 

Laude primește și regizorul Taika Waititi pentru felul în care a pus totul în scenă și pentru că a reușit să mixeze în mod ideal scenele de acțiune cu cele de umor, dar și cu cele mai înfricoșătoare.  

Rămâne de văzut dacă Bale va fi nominalizat la Oscar pentru acest rol, mai e destul de mult până atunci, dar n-ar fi deloc o surpriză. Probabil e și momentul ca, după atâtea filme Marvel, unul dintre nenumărații actori care au jucat în MCU să primească măcar o nominalizare la Oscar. 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.