Kiss Music News

Colaborare surpriză între doi reprezentanți de anul acesta de la Eurovision - Wrs x Andromache – „If you were alone / Sta matia sou”

Videoclipul piesei a fost filmat in Santorini.

wrs, reprezentantul României de anul acesta de la Eurovision, lansează piesa „If you were alone / Sta matia sou” alături de Andromache, reprezentanta Ciprului.

If you were alone / Sta matia sou” este o piesă sensibilă, unde producția cu influențele grecești te poartă pe valurile mari ale iubirii, dar pe care cu greu le poți stăpâni. 

După mai bine de cinci ani de când România nu s-a mai calificat în finala celui mai mare concurs muzical din Europa, ghinionul a fost spart de către wrs care a demonstrat faptul că este un artist ce deține toate calitățile necesare unui star internațional: dans, prezență scenică și carismă. 

„Atât eu, cât și Andromache, am trecut împreună prin experiența Eurovision, o experiență ce ne-a schimbat viața într-un mod atât de frumos. De prima dată de când am auzit piesa „Ela” am știut clar că noi o să colaborăm într-o zi, ceea ce s-a și întâmplat. <<If you were alone / Sta matia sou>> îmbină perfect stilul deep-house pe care am încercat să mi-l conturez de-a lungul timpului cu ritmurile grecești și vocea sensibilă, dar atât de perfectă a lui Andromache. Sperăm să vă placă la fel de mult cum ne place și nouă.”

Videoclipul piesei a fost filmat in Santorini de către Paul Moldovan si editat de wrs, muzica a fost compusă de către wrs, Cezar Gună și Costel Dominteanu (DOMINO), parte de engleză a piesei a fost scrisă de către wrs, Cezar Gună și Andromache, versurile în greacă de către Vasilis Koumentakos, iar producția piesei a fost făcută de către Costel Dominteanu (DOMINO).

„Sunt super fericită că am reușit să colaborăm pe o piesă atât de frumoasă! Andrei este un artist minunat si o persoană super cool. Ne-am distrat enorm în timp ce filmam videoclipul piesei în Santorini! Super amintiri” ne spune Andromache.

wrs, unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea sa la Eurovision cu piesa „Llamame”. Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar câteva dintre teritorile unde piesele sale sunt zilnic ascultate de zeci de mii de oameni. Recent, artistul a lansat un EP-ul „Mandala” ce conține 5 piese, printre care și „Llamame” care se află în prezent în Top 10 Weekly Radio Charts Media Forest, fiind al doilea single ce se bucură de susținerea radiourilor din țară, după succesul avut cu „Amore”.

Andromache este o cântăreața de origine greacă ce și-a început cariera odată cu participarea în cadrul talent show-ului The Voice în anul 2015. Datorită calităților sale artistice, Andromache a reușit să câștige simpatia fanilor, motiv pentru care piesele „To Feggari”, ”De Mporo” sau ”Den Se Dialeksa” au adunat un număr impresionant de views și stream-uri în online și digital. Recent, artista a reprezentat Ciprul în cadrul concursului Eurovision cu piesa „Ela”, clasându-se pe locul 12 in semifinala, respectiv pe locul 28 general cu 63 de puncte. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.