Cool Stuff

Chris Hemsworth, postare emoționantă pe Instagram despre supereroul său preferat

Chris Hemsworth a ajuns să se identifice cu Thor, dar supereroul său preferat este cât se poate de uman.

Chris Hemsworth a ținut să le arate fanilor cine este supereroul preferat al „Zeului Tunetului” și n-are treabă cu universul Marvel.

Într-o postare emoționantă pe Instagram, actorul a scris că fiica sa, India, este supereroul lui preferat. Mesajul a fost însoți de două poze cu India. Prima a fost făcută când India l-a însoțit pe tatăl ei pe platoul de filmare, la doar câteva luni după ce s-a năcut, în 2012. Pe atunci, Hemsworth filma „Thor: The Dark World”.

A doua poză este cu India care a împlinit 10 ani în luna mai, și este tot de pe platoul de filmare de la un film Thor, de la cea mai recentă parte a francizei.  

„Iată două poze cu mine și fiica mea. Prima e de când a fost prima dată pe platoul de filmare, în urmă cu 11 ani , cealaltă e cea mai recentă pe pe platoul de filmare pentru „Thor: Love and Thunder”. Ea este supereroul meu preferat”, a scris Hemsworth. 

În afară de India, Chris Hemsworth și soția sa Elsa Pataky mai au doi gemeni, Tristan și Sasha, care au împlinit 8 ani în martie.


„Love and Thunder” este cea de-a 6-a producție în care Hemsworth îl interpretează pe Thor, dar se pare că actorul n-are de gând să renunțe prea curând la acest rol. El a povestit în mai multe interviuri că nu se va retrage din franciză sau MCU și că Thor e prea tânăr pentru acest lucru, „are doar 1500 de ani”. 

În afară de super franciza Thor, Chris Hemsworth a apărut recent și în filmul Netflix „Spiderhead”. De asemenea, el filmează deja „Extraction 2” și „Furiosa”, un spin off după Mad Max. Și ar putea să-l joace chiar pe celebrul Hulk Hogan, într-un biopic regizat de Todd Phillips.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.