Cool Stuff

Chris Hemsworth nu a mâncat carne în ziua în care a sărutat-o pe Natalie Portman în „Thor: Love and Thunder”

Chris Hemsworth este un adevărat gentleman și o dovedește încă o dată.

Pentru cei care nu știu, actrița Natalie Portman este vegană. Așa că, înainte de scena sărutului din filmul „Thor: Love and Thunder”, Chris Hemsworth nu a mâncat carne.

Chiar dacă Natalie a declarat că nu este un lucru la care s-ar fi gândit sau care ar fi deranjat-o, ea a găsit gestul lui Chris ca fiind unul cât se poate de grijuliu.  

Natalie Portman a fost și cea care a dezvăluit că Hemsworth nu a mâncat întreaga zi carne pentru că știa că vor filma scena sărutului și că ea e vegană. Ea a spus acest lucru într-un interviu recent la care a luat parte și actrița Tessa Thompson. Ambele au fost întrebate cum e Hemsworth pe platoul de filmare.

„Este foarte drăguț. În ziua cu scena sărutului nu a mâncat carne deloc, pentru că sunt vegană. El mănâncă carne din juma în juma de oră. A fost atât de grijuliu.”, a spus actrița.

Portman a mai adăugat că acest lucru nu a fost o rugăminte a ei. Thompson a completat și ea că Hemsworth este un carnivor înrăit și că gestul său a fost unul foarte plin de considerație.  

Pentru a-și menține fizicul impresionant, Hemsworth mănâncă zilnic cantități mari de proteine, multe de proveniență animală. Antrenorul său personal a dezvăluit că actorul mănâncă 8 mese pe zi pentru a-și asigura consumul necesar de calorii pentru antrenamentele intense.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.