Cool Stuff

E oficial! Unul dintre personajele masculine din „Stranger Things” este gay

Și, da, e în această poză.

Știam deja din sezonul trecut al serialului că personajul Robin Buckley, interpretat de Maya Hawke (fiica lui Ethan Hawke și a Umei Thurman), este gay. Ea îi dezvăluie lui Steve Harrington că este atrasă de femei.

Ei bine, sezonul 4 din „Stranger Things” mai face un reveal în acest sens. De această dată e vorba de Will Byers (Noah Schnapp). Ce-i drept, serialul nu indică direct acest lucru, ci printr-o serie de scene mai subtile. 

Cu toate acestea, într-un interviu acordat celor de la Variety, Noah a recunoscut că teoria fanilor este corectă și că personajul său este gay și îndrăgostit de Mike Wheeler (Finn Wolfhard).

„Adică, e destul de clar, sezonul acesta arată că Will are sentimente pentru Mike. În mod intenționat, a sugerat asta de-a lungul ultimelor sezoane. Chiar și în sezonul 1 au existat niște indicii care indicau asta și care încet, încet au tot crescut odată cu povestea. Cred că în sezonul 4 am interpretat acest personaj care e îndrăgostit de prietenul lui cel mai bun, dar duce o luptă interioară, neștiind dacă va fi acceptat sau nu, și simte că e o greșeală și că nu-și găsește locul. Will a simțit astfel tot timpul. Toți prietenii lui, toți au prietene și toți fac parte din diverse cluburi. Will nu a găsit până acum niciun loc în care să aparțină cu adevărat”, spune Noah. 

Fanii au observat că Will este îndrăgostit de Mike și că suferă și au indicat mai multe scene din sezonul 4 în care acest lucru este mai mult decât evident.

Ultima parte a sezonului  4 din „Stranger Things” a avut premiera pe Netflix pe 1 iulie și s-a terminat cam în coadă de pește.   

Urmează să vedem când va fi anunțat cel de-al 5-lea sezon, care a fost deja confirmat de frații Duffer.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.