Kiss Time Out

Trailer viral pentru „Black Panther 2: Wakanda Forever” - 17 milioane de vizualizări în 24 de ore

„Black Panther” a scris de istorie, devenind primul film Marvel nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun film, dar și primul film Marvel care a și câștigat nu una, ci 3 statuete pentru Cele mai bune costume, Cea mai bună coloană sonoră și Cel mai bun design.

În weekend, Marvel a lansat primul trailer/teaser pentru cea de-a doua parte a francizei „Black Panther” și a rupt internetul. În doar 24 de ore de la lansare, acesta a fost urmărit de peste 17 milioane de oameni din lumea largă.

Din păcate, franciza va continua fără actorul Chadwick Boseman, cel care îl și interpreta pe supereroul din Wakanda, după ce acesta a pierdut lupta cu cancerul în 2020 la vârsta de 43 de ani. Cu toate acestea, e clar faptul că „Black Panther 2: Wakanda Forever” va fi un omagiu adus lui Boseman și personajului său, T'Challa. 

Locul lui T'Challa va fi luat de altcineva, dar Marvel ne va ține în suspans o bună perioadă de timp înainte de a dezvălui cine o va face. O mare parte din fani crede că locul îi va fi luat de sora lui, Shuri, interpretată de actrița Letitia Wright. 

Trailerul dezvălui că în această a doua parte vom avea parte de o confruntare a celor din Wakanda cu locuitorii Atlantisului, conduși de nemilosul Namor. 

Premiera „Black Panther: Wakanda Forever” va avea loc pe 11 noiembrie. 

În cadrul evenimentului San Diego Comic-Con, reprezentanții Marvel au mai dezvăluit că abia în 2025 vom avea parte de două noi filme Avengers - „Avengers: The Kang Dynasty" (2 mai, 2025) și „Avengers: Secret Wars” (7 noiembrie, 2025). 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.