Kiss Music News

Show-uri magice pe scena Daydreaming la UNTOLD 2022: Jan Blomqvist, Daydreamers, Audiofly și mulți alții

Entuziasmul crește cu fiecare zi ce trece. Abia așteptăm să intrăm în starea de visare și de festival, între 4 și 7 august la Cluj-Napoca.

Jan Blomqvist, Audiofly, Hernan Cattaneo B2B Nick Warren, Hot Oasis, Sebastien Leger Modular Show și Day Dreamers (Marwan, Dub FX, Woodnote) vor face show-uri magice în această vară, la UNTOLD 2022.

Artiștii vor fi prezenți pe scena Daydreaming, pe care vor urca, în cele 4 zile și 4 nopți de festival, peste 35 de artiști naționali și internaționali.


Jan Blomqvist revine la festivalul UNTOLD după o pauză de trei ani. În tot acest timp, DJ-ul și producătorul german a creat muzică nouă, de la versuri la întregul sound al pieselor, a filmat seturi și videoclipuri noi, a pus muzică live și a cântat în munți, în mijlocul unui lac, la evenimente sau festivaluri din Europa, SUA, Brazilia, Mexic, Costa Rica, Israel sau Turcia.


În 2021, Jan Bloqmvist a avut un show special în Ucraina, în mijlocul lacului roz de pe coasta peninsulei Kerch din Crimeea. Koyashskoye este un lac de sare unde nuanța apei este roz, datorită unei alge care crește acolo. Lacul are doar 4 kilometri lungime, 2 kilometri lățime și o adâncime medie de 1 metru. Evenimentul a avut un dress code alb, iar culorile au strălucit din împrejurimile naturii, din proiecțiile de lumini, de la accesoriile colorate ale participanților și de la apusul unic din acea zi. 

În 2022, artistul a postat concertul din Ucraina, cu un scop umanitar. Cu mesajul ,,Vă rog să vă bucurați de acest apus din Ucraina cea pașnică, în 2021, și susțineți un proiect de adăpostire a familiilor ucrainene care și-au pierdut casele, și donați aici:


Solidar cu victimele din Ucraina, Jan Blomqvist s-a oferit să ajute familiile afectate de război și s-a alăturat campaniei ne strângere de fonduri organizată de festivalul la care artistul a participat în 2021, pe lacul roz din peninsula Kerch din Crimeea.

În luna iulie, Jan Blomqvist a lansat single-ul ,,Deeper Grounds”, în care cântă alături de Mahri. O piesă cu versuri profunde, în care cei doi artiști cântă despre acasă, locul sacru, și despre dorința de conexiune cu pământul.

,,Deeper Grounds” face parte din selecția specială Unity Pt. 3, alcătuită din 13 piese create de DJ și producători internaționali care au semnat cu labelul Afterlife. Albumul are și un scop nobil, acela de a susține UNICEF Ucraina care are grijă de sute de copii și de familii afectate de războiul care le macină țara. Oameni din toată lumea donează bani organizației pentru a susține victimele din Ucraina. 

Compilațiile ,,Unity” au fost create în timpul pandemiei, cu scopul de a uni oamenii și de a-i ajuta să treacă împreună peste perioada carantinei îndelungate prin care a trecut omenirea. Fiecare album a fost dedicat unor realități din lumea în care trăim și a unor experiențe trăite de milioane de oameni. Misiunea principală a fiecărui album din seria ,,Unity” este aceea de a conecta suflete din toate colțurile lumii prin muzică și împreună să facă mult bine.


În 2022, Jan Blomqvist călătorește în întreaga lume și face show-uri live în care îi plimbă pe fani în adevărate călătorii muzicale. Artistul și-a început anul în Brazilia și a continuat cu Uruguay, Argentina, Mexic, Costa Rica, Los Angeles, Turcia, Israel, UK, Elveția, Spania, Mexic, Saint Martin, SUA, India, Brazilia, Canada, Germania și multe alte țări din Europa. În această vară revine în România, la festivalul UNTOLD. Fanii vor asculta un nou concert live marca Jan Blomqvist duminică, 7 august, la scena Daydreaming.


Pe aceeași scenă revine și duo-ul Audiofly. Anthony Middleton și Luca Sapito, parte din Flying Circus, cel mai cunoscut brand în cultura underground, vin în Cluj-Napoca, pentru un show special în colorata lume din pădurea Daydreaming. 


Numit și maestrul instrumentelor, Sebastien Leger vine cu conceptul său unic Modular Show pe scena Daydreaming. Vineri, 5 august, fanii vor trăi experiențe muzicale memorabile alături de artistul olandez, care îî va fascina cu sunetele sale unice, decorurile speciale și proiecțiile uimitoare pe care le îmbină live în show-ul său. Fanii vor trăi experiențe muzicale memorabile.


În 2021, DJ-ul și producătorul a făcut un show live uimitor chiar din mijlocul piramidelor din Egipt. Setul său și imaginile fascinante din Gyza au putut fi urmărite online în timp real. Peste 3 milioane de oameni au vizionat spectacolul naturii și al muzicii pe canalul Cercle de Youtube.


Dayd Dreamers vin în această vară cu un nou show la festivalul UNTOLD. Trio-ul format din Marwan, Dub FX și Woodnote urcă pentru al doilea an la rând pe scena Daydreaming. Duminică, pe 7 august, fanii se vor bucura de un live set plin de energie 

Peste 35 de artiști naționali și internaționali vor urca pe scena Daydreaming în cele 4 zile și 4 nopți de festival. Cea de-a patra ediție a festivalului UNTOLD are loc între 4 și 7 august, în Cluj-Napoca.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.