Cool Stuff

Chrissy Teigen este însărcinată: „Bucuria a venit din nou în casa și inimile noastre”

Chrissy Teigen a dat o veste foarte importantă fanilor.

Chrissy Teigen a dat o veste foarte importantă fanilor.


La doi ani după ce a suferit o pierdere de sarcină, soția lui John Legend este din nou însărcinată. Ea a făcut anunțul pe contul ei de Instagram, alături de două fotografii care-i lasă burtica la vedere.

Chrissy și John mai au doi copii, Luna și Miles, iar în 2020, vedeta a împărtășit cu toată lumea durerea pe care a simțit-o atunci când l-a pierdut pe fiul lor, Jack.


Ea a documentat întreg procesul, ba chiar a scris un eseu despre toate lucrurile prin care a trecut și i-a rugat pe cei din jur să aibă înțelegere și empatie pentru cei care trec prin momente dificile.



Teigen este recunoscută pentru sinceritatea și vulnerabilitatea de care dă dovadă, iar anunțul prezent nu face abatere de la regulă. 

„Ultimii doi ani au fost plini de emoții, dar bucuria a venit din nou în casa și inimile noastre. 1 miliard de injecții mai târziu (în picior, în ultima vreme, după cum se poate vedea) și așteptăm un copil. La fiecare programare la doctor mi-am zis - „ok, dacă este sănătos azi, voi face anunțul”, dar apoi respir ușurată când aud bătăile inimii și decid că am prea mari emoții pentru a spune ceva despre asta. Nu cred că voi păși vreodată dintr-o întâlnire cu mai mult entuziasm, decât emoții, dar până acum totul este perfect și frumos, iar eu mă simt plină de speranță și minunat. Ok, phew, a fost foarte greu să țin informația asta ascunsă atâta vreme”, a notat Chrissy.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.