Kiss Music News

UNTOLD 2022, Backstage Talks - Don Diablo: „Fără anxietate și problemele de sănătate mintală nu aș fi fost aici azi”

Ana Moga a stat de vorbă cu Dj-ul Olandez Don Diablo.

Unii dintre cei mai mari DJ și artiști ai lumii au făcut parte din lineup-ul festivalului de la Cluj, iar Don Diablo este unul dintre ei.

Don Pepijn Schipper (pe numele său real) a stat de vorbă cu Ana despre cât de mult îi place să cânte la Untold, în cadrul Backstage Talks powered by Banca Transilvania.


„Untold este unul dintre festivalurile mele preferate din toată lumea”, a spus artistul, nu fără a lăuda organizarea, producția, echipa, faptul că DJ-ii cântă pe o scenă, dar și „lipsa limitei de decibeli.” El a recunoscut Anei cum se hrănește cu adrenalina celor din public și cât de mult se distrează în timp ce pune muzică.

Într-o notă mai serios și extrem de actuală, Ana Moga l-a întrebat și despre sănătatea mintală și dacă s-a confruntat vreodată cu astfel de probleme.


„Fanii mei știu deja lucrurile astea, deoarece dacă asculți muzica mea, povestea e acolo. Cred că toată lumea va avea probleme de sănătate mintală, dar e despre cum procesezi treaba asta. Plus de asta, dacă ai noroc, o poți întoarce în favoarea ta și te va face mai puternic. Fără anxietate și problemele de sănătate mintală eu nu aș fi fost azi aici”, recunoaște Don Diablo.

DJ-ul povestește și cum numele de scenă reprezintă un personaj pentru el, pe care-l aduce la viață de fiecare dată când urcă pe scenă. „Când merg pe scenă îmi pun capa de supererou și simt că pot să zbor. Simt recunoștință, faptul că merit să fiu pe această planetă și că nu sunt o persoană oribilă.”


În altă ordine de idei, artistul și-a bookuit mai puține festivaluri vara asta, deoarece se concentrează pe a crea artă și pe a face muzică nouă. El are în plan un proiect foarte interesant, unde vrea să aducă la un loc tot ceea ce a creat, în interiorul unui muzeu. Cool, huh?


Întreg interviul, cât și alte interviuri cu artiști UNTOLD, poți urmări pe canalul de YouTube Kiss FM.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.