Kiss Music News

UNTOLD 2022, Backstage Talks - G-EAZY: „Simt multă adrenalină înainte de un show”

Ana Moga a stat de vorbă cu rapper-ul american G-EAZY.

Unii dintre cei mai mari DJ și artiști ai lumii au făcut parte din lineup-ul festivalului de la Cluj, iar G-EAZY a fost unul dintre ei.

Gerald Earl Gillum (pe numele lui real) a stat de vorbă cu Ana în cadrul Backstage Talks powered by Banca Transilvania.

Artistul i-a povestit Anei despre ritualul său înainte de a urca pe scenă: „Fac câteva sărituri (jumping jack) și beau multă apă, cât să-mi pun sângele în mișcare și să-mi ridic nivelul de energie. Simt multă adrenalină înainte de un show, așa că încerc să mă distrez cât de tare pot.”


Întrebat ce alt job crede că ar fi putut să aibă, dacă n-ar fi ales muzica, rapper-ul a povestit: „Voi fi EAZY-G, artistul. Nu știu, e greu să-mi imaginez că aș fi putut să fac altceva în afară de muzică. Poate aș fi fost DJ sau fotograf.”


G-EAZY a recunoscut că-i place să pună muzică, mai ales la petrecerile alături de prietenii săi, iar genul pe care-l alege mereu este hip-hop-ul. 

În ceea ce privește numărul de telefon pe care l-a făcut public pe Instagram, Eazy nu vrea să dezvăluie secretul și să spună dacă este cu adevărat numărul lui sau nu, dar cert este că-i invită pe toți doritorii să-i dea un SMS.


Ana Moga a vrut să știe și despre planurile sale din vara asta, iar rapper-ul a mărturisit că este foarte fericit pe scenă și că-i place foarte tare să meargă la festivalurile de muzică. „Ultimii ani au fost grei pentru toată lumea, dar turneele înseamnă foarte mult pentru mine, deoarece îmi place să mă conectez cu fanii și să fac ceea ce iubesc cel mai tare. Sunt extrem de entuziasmat că am revenit.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.