Cool Stuff

KIMARO 2022: Cum s-a văzut seara „Kiss Energy” în 15 imagini-memorabile

O noapte care ne va rămâne la suflet.

KIMARO 2022 este sărbătoarea muzicii românești, unde Kiss FM, Magic FM și Rock FM și-au dat mâna pentru a crea un eveniment plin de distracție și voie bună. Concertele au loc în Constanța, în Parcarea Plajei Modern, la malul mării, iar pe scenă au urcat unii dintre cei mai apreciați și iubiți artiști români.


Festivalul de la Marea Neagră a început vineri, 12 august, cu Magic Sunsets. Pe scenă au urcat - 3 Sud Est, Bere Gratis și Holograf.

Seara Kiss Energy a avut loc sâmbătă, 13 august, iar protagoniști au fost Bad and Boujee, Spike, Antonia, Delia și Voltaj. Duminică, 14 august, Lupu’ cel Rău, Bucovina, Bosquito și Timpuri Noi urcă pe scenă pentru show-uri de neuitat sub semnul Rock Nights. 

Ieri spațiul event-ului a fost plin de mii de oameni care au cântat în cor și au aplaudat alături de muzicienii de pe scenă. Mulți tineri au fost prezenți, iar întreaga atmosferă a fost incendiară.

Dacă nu ai apucat să dansezi live alături de noi, iată câteva imagini-memorabile despre cum s-a simțit Kiss Energy de la fața locului.















Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.