Kiss Music News

Interviurile KIMARO 2022, seara „Kiss Energy” - Antonia: „Am nevoie de o vacanță romantică”

Antonia le-a oferit fanilor un adevărat show în seara „Kiss Energy” din cadrul KIMARO 2022.

Sărbătoarea muzicii românești, organizată de colaborarea dintre Kiss FM, Magic FM și Rock FM, a avut loc în Parcarea Plajei Modern din Constanța și a oferit celor prezenți trei zile de distracție și muzică live de calitate. 

Unii dintre cei mai iubiți și populari artiști români au urcat pe scenă, după cum urmează:

Seara Magic - 3 Sud Est, Bere Gratis și Holograf

Seara Kiss - Delia, Antonia, Spike, Voltaj și Bad&Boujee

Seara Rock - Bucovina, Timpuri Noi, Bosquito și Lupu' cel Rau

Antonia a susținut un concert-bombă în fața miilor de oameni prezenți și într-un interviu pe care l-a acordat DJ-ului KISS FM, Cristi Neacșu, după ce a coborât de pe scenă, a povestit cum s-a simțit fantastic și încărcată de energie. „Sunt foarte bine, mă bucur să fiu aici cu voi, atmosfera e tare rău.”

Ea mai avea un show în aceeași seară, în Mamaia, la 2 AM, dar a mărturisit că energia pozitivă din cadrul KIMARO i-a dat poftă să cânte și mai mult. Cât despre cum rezistă unor perioade încărcate, artista a vorbit despre cum doarme și adoră power nap-urile, deoarece o ajută foarte mult.

Mai mult, are parte și de suport moral, din partea prietenelor sale, dar își organizează și timpul foarte bine, astfel încât să poată face tot ceea ce și-a propus. „Iau cele mai bune prietene ale mele cu mine să mă susțină, iar energia lor mă încarcă.”


Antonia are aproape 3 milioane de urmăritori pe Instagram, iar secretul legăturii sale cu fanii, așa cum povestește, stă în umanitatea de care dă dovadă. „E important să fii uman, să ții legătura cu ei, să te păstrezi așa cum ai fost de la început, până la urmă, ei te fac cine ești. Dacă oamenii nu te susțin, cânți la tine în cameră, în fața oglinzii.”

Cristi Neacșu a trecut-o pe cântăreață și printr-un mini-interviu rapid, cu 5 întrebări amuzante. 

Întrebată „de ce cântă”, ea a spus: „Îmi place super mult să fac asta, de când eram mică. Știu că e un răspuns clișeic, dar ador să văd că oamenii se simt bine pe muzica mea.” La întrebarea „ce spune muzica ei despre ea”, Antonia afirmă cu încredere - „că-mi place să transmit o stare bună și vreau ca lumea să se simtă bine.”

Dj-ul a fost curios să afle și ce n-a făcut vara asta, dar i-ar fi plăcut - „N-am fost în vacanță doar cu Alex, doar cu copiii. Am nevoie de o vacanță romantică”, a răspuns ea. Artista a mai povestit și despre cea mai faimoasă personalitate din agenda telefonului ei (Jay Sean, Mădălina Ghenea), dar și despre talentul ei ascuns și anume cum poate să-și atingă „nasul cu limba.” 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.