Kiss Time Out

Interviurile KIMARO 2022, seara „Kiss Energy” - Voltaj: „După un concert ca ăsta poți să mai cânți încă 10 ani cu energia pe care ți-a dat-o”

Voltaj a încheiat seara Kiss Energy într-un mare fel, cu un show excepțional. Iată ce ne-au povestit în backstage.

A doua seară de KIMARO 2022, sărbătoarea muzicii românești organizată de Kiss FM, Magic FM și Rock FM, a oferit celor prezenți concerte memorabile și  un show excepțional marca Voltaj

Și apropo de băieții care au pus punct serii Kiss Energy, ei au trecut și prin backstage pentru a-i oferi un scurt interviu lui Cristi Neacșu. 

Iată ce au povestit:  

De la bun început, Neacșu a vrut să știe ce înseamnă Voltaj pentru membrii trupei. 

„Voltaj e o familie de peste 20 de ani și care va continua să existe și peste 20 de ani. Voltaj înseamnă și foarte multe realizări și amintiri frumoase”, a spus Călin Goia. 


De asemenea și ceilalți au vorbit despre faptul că Voltaj este o familie extinsă.  

Apoi, Neacșu a vrut să știe cine este membrul trupei care întârzie întotdeauna. Călin i-a răspuns fără să stea pe gânduri că e vorba de Gabi, chitaristul Voltaj, care nu ajunsese la timp nici la interviu. Dar, după cum a completat Călin, băieții au rezistat atât de mult timp împreună pentru că se acceptă și cu bune și cu rele.

„Trecem cu vederea alea rele, exploatăm părțile bune. Și uite că merge treaba”, dezvăluie Călin Goia.

 

Despre cum reușesc să-și păstreze aceeași energie de la concert la concert. 

„Cred că plăcerea de a cânta. Facem lucrurile cu plăcere, facem lucrurile natural, ne încărcăm cu o grămadă de energie de la public, cum a fost și în seara asta. După un concert ca ăsta poți să mai cânți încă 10 ani cu energia pe care ți-a dat-o”, mărturisește Călin.  

Nu putea să lipsească nici o întrebare despre cea mai cunoscută piesă Voltaj, așa că Neacșu i-a întrebat pe băieți dacă în urmă cu 20 de ani, când au lansat melodia „Ca la 20 de ani”, s-au gândit că o s-o cânte și peste 20 de ani? 

„Sincer, nu. Iar eu trebuie să recunosc că nici nu-mi doream să fie single. Aveam alte piese preferate de pe albumul 3D, dar e o încântare să vedem că după atâția ani și generații schimbate în fața scenei, lumea cântă de la primul vers și până la ultimul. E o piesă cu care lumea ne identifică”, a spus Călin Goia.

În ceea ce privește ce urmează pentru Voltaj, tot Călin spune că au foarte multe proiecte în derulare, mai ales că au ieșit din pandemie dornici de a cânta, va exista și un nou album și un turneu național. 


Mesajul de final al lui Călin Goia pentru ascultătorii Kiss Fm a fost următorul: 

„Trăiți-vă viața ca la 20 de ani!”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.