Cool Stuff

Interviurile KIMARO 2022, seara „Kiss Energy” - Bad and Boujee: „Punem muzică de când suntem copii, e un mod de viață pentru noi”

Băieții de la Bad and Boujee au avut misiunea de a deschide a doua zi de KIMARO și de a încălzi publicul cum trebuie pentru restul concertelor din seara Kiss Energy.

A doua seară de KIMARO 2022, sărbătoarea muzicii românești organizată de Kiss FM, Magic FM și Rock FM, a oferit celor prezenți concerte memorabile.

Însă, înainte ca pe scenă să urce staruri precum Delia, Antonia, Spike sau Voltaj, atmosfera a fost încălzită bine de tot de DJ-ii Bad and Boujee.

După ce au coborât de pe scena KIMARO, ei au trecut și prin backstage pentru a-i oferi un scurt interviu lui Cristi Neacșu. Iată ce au povestit:


Neacșu a vrut să știe la cald care erau primele gânduri ale lui DJ Oldskull și DJ Lexi aka Bad and Boujee, după ce au mixat pe scena KIMARO 2022 în fața unui public foarte mare, chiar și pentru o oră  destul de „matinală” pentru un festival, ora 18:00. 

„E ciudat de multă lume pentru ora asta și e cumva mișto. Un fel de after warm-up pentru un eveniment mișto. Am simțit că era lumea cu noi și asta a contat”, a spus DJ Lexi. 


În ceea ce privește un show perfect, Bad and Boujee sunt de părere că acest concept poate fi descris ca „o nouă șansă la viață”, în același timp toate show-urile sunt perfecte, dar depinde din ce punct le vezi, au mai completat ei. 

Neacșu a mai vrut să știe de ce pun muzică, iar răspunsul lui Lexi a fost:

„Altceva nu știm să facem. Nu cred că este o pasiune, e un mod de viață pentru noi. Facem asta de când suntem copii. De mici copii au fost înconjurați de muzică. Eu nu dormeam fără casetofon.” 

Ce spun petrecerile Bad and Boujee despre Bad and Boujee? Oldskull e de părere că ele transmit energie multă și că promovează o muzică care e prea puțin băgată în seamă.   


La final Neacșu a vrut să știe și ce urmează pentru Bad and Boujee, iar băieții i-au răspuns că proiectul lor doar va crește în timp, pentru că are un imens potențial, având în vedere cât de multă energie bagă în el.  

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.