Kiss Time Out

KIMARO 2022 - moment viral cu mii de oameni cântând la unison „Bohemian Rhapsody” și alte 15 fotografii „rock”

S-a strigat „rock”, ROCK a fost!

Ultima seară KIMARO 2022 s-a încheiat glorios, în ritmuri de chitări rock. „Rock Nights” i-a avut protagoniști pe Lupu’ cel Rău, Bucovina, Bosquito și Timpuri Noi, iar trupele nu și-au dezamăgit fanii, ba chiar le-au oferit show-uri memorabile.

Mulți tineri au fost prezenți la eveniment, semn clar că muzica rock este transmisă și iubită din generație în generație.

Dacă nu ai fost printre miile de oameni prezenți la festival, ți-am pregătit 15 imagini-fantastice care să-ți descrie atmosfera, dar și clipul cu momentul fenomenal și viral în care mii de oameni au cântat la unison piesa „Bohemian Rhapsody”, la îndemnul lui Cristian Hrubaru. 

Totul a pornit de la un moment din pauza dintre cântări, când Hrubaru i-a implica în mod direct pe cei aproximativ 10.000 de spectatori, rugându-i să cânte versurile piesei „Bohemian Rhapsody”.

Clipul a strâns peste 300.000 de vizualizări pe Facebook și a fost distribuit de 2.600 de ori.

În cadrul KIMARO 2022, sărbătoarea muzicii românești, concertele au avut loc în Constanța, în Parcarea Plajei Modern, la malul mării, iar pe scenă au urcat unii dintre cei mai apreciați și iubiți artiști români.


Festivalul de la Marea Neagră a început vineri, 12 august, cu Magic Sunsets. Pe scenă au urcat - 3 Sud Est, Bere Gratis și Holograf. Seara Kiss Energy a avut loc sâmbătă, 13 august, iar protagoniști au fost Bad and Boujee, Spike, Antonia, Delia și Voltaj.

Muzica parcă se aude altfel pe litoral și datorită acestui lucru suntem recunoscători KIMARO. Ne vedem la anul, ok?

Până atunci iată și alte 15 fotografii „rock”, din seara „Rock Nights” de la KIMARO 2022.   













Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.