Cool Stuff

Jada Pinkett Smith vorbește pentru prima oară despre conflictul dintre Will Smith și Chris Rock - ce a avut de transmis

În martie, în cadrul premiilor Oscar, Will Smith a urcat pe scenă pentru a-l lovi pe Chris Rock și lumea nu a mai fost la fel.

Actorul a fost deranjat de o glumă făcută de comediant la adresa look-ului soției sale (care suferă de alopecie) și chiar dacă a fost nominalizat la Oscar (pe care l-a și câștigat) și nici gluma nu a fost atât de rea, pentru el nu a mai contact și a mers pe instinct și agresivitate.

De atunci și până în prezent, Rock a făcut o glumiță în baza acestui incident, iar Jada și Will nu au declarat nimic, mai mult de o invitație la vindecare și un set de scuze online.

Un interviu pe care actorul l-a oferit lui Letterman, cu două săptămâni înainte de premiile Academiei, ne arată un Will obosit, care recunoaște cum a luat ayahuască de 14 ori în ultimii doi ani și cum a avut o viziune că va pierde tot ceea ce a construit în viața asta.


Lumea a trecut peste moment, dar în mod cert nu-l va uita prea ușor, iar Jada, în ultimul episod al show-ului ei, Red Table Talk, a vorbit pentru prima oară direct despre cele întâmplate. Din păcate, ea nu a spus cât ne-am fi dorit, dar a dat totuși un mesaj puternic. 

„Speranța mea cea mai mare este ca acești doi bărbați inteligenți și capabili să aibă oportunitatea să se vindece, să vorbească despre cele întâmplate și să se împace. În starea în care lumea este astăzi, avem nevoie de amândoi.

Și, de fapt, toți avem nevoie unul de altul, mai mult ca oricând. Până atunci, eu și Will vom continua să facem ceea ce am făcut în ultimii 28 de ani, și anume să ne dăm seama ce înseamnă această viața pe care o trăim împreună. Mulțumesc pentru că m-ați ascultat”, a spus actrița.


Ultimul episod din show-ul online a fost despre alopecie, inspirat de răspunsul femeilor din întreaga lume, după incidentul din cadrul Oscarurilor.

„După toate experiențele prin care am trecut cu propria mea sănătate și după cele întâmplate la premiile Oscar, mii de oameni au venit către mine pentru a-mi spune propriile povești. Folosesc acest moment pentru a oferi celor din această familie oportunitatea de a vorbi despre cum e să trăiască cu această condiție și despre a-i informa pe cei din jur cu privire la această boală”, a explicat Jada.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.