Kiss Time Out

Mads Mikkelsen lasă de înțeles că Johnny Depp ar putea reveni în rolul negativ din „Fantastic Beasts”

Mads Mikkelsen nu neagă posibilitatea ca Johnny Depp să se întoarcă în rolul său din „Fantastic Beasts.”

Actorul a interpretat personajul negativ din povestea „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, pe Gellert Grindelwald, în 2018, dar a renunțat la rol în noiembrie 2020, din cauza acuzațiilor făcute de fosta lui soție, Amber Heard, acuzații pe care el le-a negat.

La acea vreme, Depp a pierdut și un proces cu cei de la The Sun, după ce ziarul l-a numit „bătăuș de soții.”


Pe 1 iunie 2022, Johnny a câștigat procesul împotriva lui Heard, după ce el a susținut că a fost defăimat în urma unui editorial pe care actrița l-a scris în Washington Post, în care a vorbit despre violența domestică prin care a trecut, deși nu a dat nume.

Mads Mikkelsen, cel care a primit rolul lui Grindelwald în al treilea film din saga Harry Potter - „Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” - a dat un interviu celor de la Deadline în care a vorbit despre posibilitatea ca Depp să revină în rolul personajului negativ, într-un viitor film din serie. 


„În mod evident, lucrurile s-au schimbat acum, el a câștigat procesul, așa că să vedem dacă va reveni. Ar putea. Sunt un mare fan al lui Johnny. Cred că este un actor minunat și cred că a făcut o treabă de minune cu acest rol. Nu am putut să-l copiez. Nu am putut să fac asta, pentru că el reprezintă foarte mult din acest personaj.

Ar fi fost suicid creativ. Așa că am fost nevoiți să găsim o altă soluție, ceva să fie al meu, să construim un pod între el și mine. A fost intimidant - fanii lui au fost extrem de dulci, dar și foarte încăpățânați. Nu am interacționat foarte mult cu ei, dar pot înțelege de ce au avut inimile frânte”, a povestit Mads.

Ultimul „Fantastic Beasts” nu a fost mare hit în box office-uri, iar momentan nu se știe dacă va avea o continuare, dar este interesant de urmărit subiectul și mai ales să vedem dacă Depp revine sau nu în rolul negativ.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.