Cool Stuff

Lora vorbește deschis despre lucrurile pe care nu le acceptă într-o relație: „Îmi doresc să primesc doar ceea ce merit”

Lora este o persoană care nu face compromisuri gratuite, indiferent de cât de mult iubește.

Artista a acordat un interviu celor de la Ciao, unde a vorbit despre dragoste și relații.

Ea a povestit cum se îndrăgostește repede și, „dacă nu e ce trebuie”, îi trece la fel de repede. „Sunt artist și mă hrănesc din imaginație dacă vreau să scriu despre un anumit subiect care nu e în concordanță cu realitatea”, a zis ea.


Lora a mărturisit că lasă destul de mult de la ea în relații, chiar dacă pare foarte strictă, însă a ținut să sublinieze: „și după ce las mult, vine o zi când, aparent din senin, te trezești un om eliberat de iubirea mea.”

În ceea ce privește lucrurile pe care nu le-ar ierta într-o legătură amoroasă, cântăreața a dezvăluit: „e o listă lungă și ca să scurtez, nu aș ierta lipsa iubirii și efectele ei secundare. Asta nu înseamnă că dacă iert ceva mai rămân și în relație.”

În clipa de față, ea este într-o relație stabilă cu Ionuț Ghenu, cel care-i este și manager. „Iubitul meu mă inspiră pentru cât de mult crede în talentul meu. Dacă aș crede în mine 20% din cât crede el, aș fi mai puțin anxioasă”, spune Lora despre el.


În plan profesional, abia a lansat piesa „Emilian”, însoțită de un clip sexy, pe care a făcut-o alături de Doc. „Mi-am propus să fac o piesă despre primul cuvânt pe care Doc îl rostește. Și el s-a aplecat pe geam și a început să strige: „Emilian, hai sus că am început sesiunea, lasă Fifa!” (Emilian juca Fifa cu iubitul meu) Și uite așa am început să cant - Tu, Emi, Emilian, nu mai bate mingea pe maidan -”, a povestit vedeta.


Altfel, artista se bucură de viață și recunoaște că-și dorește să primească doar ceea ce merită și îi trebuie. „Orice în plus sau în minus ar fi nedrept și periculos pentru liniștea mea. Viața e frumoasă și plină de surprize, iar eu îmi doresc doar să trec cu bine testele ei.”

Întreg interviul îl poți citi aici.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.