Kiss Music News

Irina Rimes le-a făcut fanilor un cadou de ziua ei – Acasă (Radio Edit)

Irina Rimes și-a sărbătorit ieri ziua de naștere cu gândul „Acasă”.

Albumul se dovedește a fi un punct definitoriu în cariera artistei, motiv pentru care Irina a lansat o noua versiune a piesei ce poartă titlul albumului. Noua variantă a melodiei e încărcată cu emoții ce îți vor aduce aminte de ceea ce înseamnă acasă cu adevărat pentru tine.

„Acasă (Radio Edit)” prezintă piesa într-o versiune mai scurtă, dar mai sensibilă, plină de armonii între nostalgie și dor. Poate îți e dor de poveștile citite înainte de culcare sau de mâncarea gătită de bunica atunci când veneai de la școală. În orice caz, piesa îți va aduce aminte despre cum era să fii copil și de ce ne întoarcem mereu acasă. 

Piesa face parte din albumul „Acasă”, al treilea album lansat al Irinei Rimes și a fost scrisă de către artistă, alături de Alex Cotoi, Andrei Comaroni, Cristi Comaroni, Mihai Cernea, Leonard-George Croitoru, Radu Ioan Tacă și Costin Bodea, care au și produs melodia.

“Îmi place să cred că pentru noi toți, acasă e mai mult decât un loc. E un sentiment sau o persoană ce îți aduce căldură în suflet, e acolo unde nu trebuie să te ascunzi pentru că te simți în siguranță. De ziua mea, sunt mereu alături de familie, iar pentru mine asta înseamnă muzică și oameni dragi. Piesa „Acasă” mă face să mă simt iarăși copil și sper ca toți cei ce o ascultă să simtă căldura și dorul de a fi acasă, măcar timp de 3 minute. Am primit multe povești emoționante de la fani și mă face fericită că ne bucurăm împreună de melodie.”, a declarat Irina Rimes. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.