Cool Stuff

Demi Lovato povestește cum a început să se drogheze de la vârsta de 12 ani

Demi Lovato continuă seria de mărturisiri sincere despre adolescența ei și viața trăită la limită.

În cadrul unui interviu acordat podcast-ului „Call Her Daddy”, artista a vorbit despre momentul în care a început să experimenteze cu drogurile și alcoolul, dar și despre lupta ei cu dependențele, din perioada adolescenței. 

SUA este recunoscută pentru criza acută de opioide, iar Lovato fix asta punctează - și-a început parcursul pe drumul substanțelor, în urma rănilor provocate de un accident de mașină.

„Am început să experimentez cu drogurile când aveam în jur de 12-13 ani. Am fost implicată într-un accident de mașină, iar medicii mi-au prescris opioide. Mama nu a considerat că ar fi fost bine să ascundă acele pastile de mine, dar, de fapt, la acea vârstă deja consumam alcool”, spune ea.

Demi a mărturisit și cum a fost bullied la acea vârstă, iar odată cu abuzul de substanțe, „a început să caute o scăpare din cotidian”, în timp ce oamenii apropiați observau că este în dureri. 


„Când mama a văzut câte pastile au dispărut și cât de repede, le-a ascuns din calea mea”, a contiuat ea, înainte să explice cum la vârsta de 17 ani a încercat pentru prima oară cocaină. Cât despre prima oară când a încercat alcool, Demi a spus: „Am furat bere din frigiderul tatălui meu vitreg, am luat-o în camera mea și am băut în jur de patru beri, doar să văd cum e să fii beat. Eram o fetiță de 40 de kilograme, așa că am băut cam mult pentru mine.”

Cele de mai sus au fost doar începutul pentru o viață distructivă, iar Demi a fost și la un prag de moarte din cauza drogurilor. Din fericire, ea nu mai consumă nimic din decembrie anului trecut, datorită faptului că a început un tratament împotriva dependenței.

Cântăreața ține să sublinieze cât de important este să ceri ajutor dacă te afli într-o situație asemănătoare sau dificilă, deoarece doar așa vei descoperi că nu ești singur în acest proces.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.