Cool Stuff

„The Lord Of The Rings: The Rings Of Power” a fost vizionat de 25 de milioane de oameni în primele 24 de ore

De asemenea, este și cea mai vizionată premieră din toate timpurile de pe Amazon Prime.

După ce pe 2 septembrie au fost lansate primele două episoade din serialul „The Rings of Power”, Amazon Prime a anunțat că acestea au fost vizionate de 25 de milioane de oameni din lumea largă în primele 24 de ore de la lansare

În mod evident, acest lucru a făcut ca „The Rings of Power” să fie cea mai vizionată premieră din toate timpurile de pe platforma de streaming a gigantului Amazon

Nu e neapărat o surpriză, având în vedere că acesta este și cel mai scump serial din toate timpurile, iar acest lucru se vedem pentru că primele două episoade arată ca și când ar fi fost făcute special pentru marele ecran. 


Ca termen de comparație, luna trecută HBO a anunțat că premiera celui mai nou serial Game Of Thrones, „House Of The Dragon”, a devenit cea mai urmărită premieră HBO din toate timpurile, cu 10 milioane de vizualizări.

Serialul „The Rings of Power” e bazat pe un „apendice” al trilogiei „Lord Of The Rings”. Acest prezintă cum a ajuns Sauron la putere, cum au fost făcute inelele și cum decurge ultima alianță dintre elfi și oameni.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.