Cool Stuff

Elon Musk critică noul serial „Lord of the Rings: Rings of Power”: „Tolkien se răscolește în mormânt”

Musk e un troll la adresa serialului LOTR din cauza rivalității cu Jeff Bezos.

Elon Musk a devenit un critic înfocat al serialului „Lord Of The Rings: The Rings Of Power” imediat după ce acesta a avut premiera. 

El a scris pe Twitter că „Tolkien se răscolește în mormânt”, ca o continuare la un alt tweet în care a scris: 

„Aproape toate personajele masculine de până acum sunt fie lași, ticăloși sau ambele. Doar Galadriel este curajoasă, deșteaptă și plăcută.”

Chiar de ar fi așa, nu prea e de înțeles care e problema. 


De fapt, Musk nu urmărește decât să de apă la moară celor care critică serialul pentru simplul fapt că producătorii au ales să distribuie în roluri principale și actori de culoare sau din alte grupuri minoritare.

Însă, cei care critică acest aspect al noului serial LOTR probabil uită că lumea inventată de Tolkien este una extrem de diversă și în care răul poate fi învins abia atunci când toți aleg să lupte împreună, lăsând diferențele, culoarea pielii sau forma urechilor de-o parte. 

Musk face acest lucru din cauza rivalității cu Jeff Bezos, nimic mai mult.

În ciuda criticilor din partea lui Musk sau a puriștilor, „Rings of Power” se bucură de un succes enorm, fiind cea mai urmărită premieră de pe Amazon Prime din toate timpurile, cu 25 de milioane de oameni care s-au uitat la cele 2 episoade în primele 24 de ore de la lansare. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.