Kiss Music News

John Legend i-a dedicat piesa și clipul „Wonder Woman” lui Chrissy Teigen - cei doi sunt căsătoriți de 9 ani

Frumoasa lor poveste de dragoste continuă.

John Legend a ales să sărbătorească cei 9 ani de căsnicie cu Chrissy Teigen, dedicându-i super soției sale o piesă specială „Wonder Woman”.

De asemenea, videoclipul care însoțește noua piesă este și el o odă adusă frumoasei soții care este însărcinată cu cel de-al patrulea copil al lor. În clip mai apar și copiii lor Luna Simone, în vârstă de 6 ani, și Miles Theodore, în vârstă de 4 ani. 

„M-am căsătorit cu a mea Femeie Fantastică în urmă cu 9 ani. La mulți ani, iubire! Nu încetezi să mă uimești!”, a scris John Legend pe Instagram. 


„You make me wonder, woman / How do you do it? / Some superpower / I don't understand," sings Legend over guitar and piano on the R&B-pop track's chorus. "You make me wonder, woman / How do you do it? / You're superhuman / And I'm just a man”, așa sună refrenul piesei care va deveni cu siguranță un hit ce va fi folosit de îndrăgostiți la fiecare aniversare. 

Videoclipul este regizat de același Nabil Elderkin, cel care le-a făcut cunoștință în 2006, dar și cel care a făcut celebrul clip al lui John Legend „All of Me” — care a fost filmat tot în Italia și i-a fost dedicat tot lui Teigen.

„Wonder Woman” vine la două luni distanță de momentul în care Teigen și Legend au anunțat că vor deveni din nou părinți. În urmă cu doi ani Teigen a trecut printr-o experiență devastatoare, după ce a născut un băiețel fără fără suflare.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.