Kiss Music News

Erika Isac și Theo Rose au lansat single-ul și videoclipul „Sugar”

„Cea mai dulce colaborare din această toamnă”.

Erika Isac și Theo Rose, două dintre cele mai fresh artiste ale momentului, colaborează pentru single-ul „Sugar”.

După un an plin pentru ambele artiste, ce a presupus multe proiecte și un volum mare de lansări muzicale, cele două s-au sincronizat pentru una dintre cele mai delicioase colaborări ale momentului. „Sugar” este o piesă ce îmbină perfect versatilitatea artistică a celor două artiste cu ritmurile RnB & Pop. 

„<<Sugar>> este o piesă dragă mie pentru că, in the end, am avut plăcerea să colaborez cu una dintre cele mai fresh artiste ale momentului. Atât eu, cât și Theo Rose, am avut un vibe super bun încă de la început și chiar cred că piesa asta o să fie una dintre cele mai delicioase colaborări ale momentului” ne spune Erika.


Piesa a fost scrisă Adrian Istrate, Erika Isac, Laurențiu Duță, Marcel Botezan și Sebastian Barac, în timp ce producția finală poartă semnătura lui Marcel Botezan și Sebastian Barac. Videoclipul piesei a fost produs de către Loops Production, în regia Elenei Maria-Popescu. Producătorul videoclipului a fost Toader Alexandru, DOP David Mocan iar vibe-ul de pe platoul de filmare a fost susținut de cele două artiste, Erika Isac și Theo Rose, care au îndulcit la propriu toată atmosfera.

„Mi-a plăcut mult să colaborez cu Erika pentru single-ul <<Sugar>>. Vibe-ul de la filmări a fost unul delicios și vă zic sincer, piesa asta reprezintă perfect atitudinea noastră și dorința de a binedispune oamenii ce ne ascultă” ne spune Theo Rose.

Theo Rose este unul dintre cei mai apreciați artiști din showbiz-ul local. Deși este cântăreață, tânăra a apărut la TV în calitate de co-prezentatoare la Vorbește Lumea și a devenit cunoscută publicului larg după ce a participat la "Bravo, ai stil! Celebrities". La doar 23 de ani, Theo Rose a câștigat numeroase premii și trofee la concursurile de muzică, după ce a absolvit Liceul Dinu Lipatti. Fanii artistei știu deja cine este Theo Rose, fiind un nume comun în show-urile de talente din întreaga țară, motiv pentru care piesele ei au adunat milioane de vizualizări pe YouTube.

Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Finalistă a primului sezon „One True Singer”, Erika a lansat alături de ADI single-ul „Regreți”, piesă susținută de cele mai importante radiouri din România. Cu o experiență de peste șapte ani în industria muzicală, Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe Talent Show-uri și e pregătită să demonstreze că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii. Recent, Erika a lansat piesa „4 dimineața” alături de Marko Glass, unul dintre cei mai iubiți traperi din România, piesă ce se bucură de aprecierea fanilor în mediul online încă de la lansarea piesei. Recent, Erika a fost într-un camp alături de ADI prin diverse locuri din România unde au compus multe piese pentru EP-ul ce urmează să se lanseze, printre care și „În Rai”, piesă ce se bucură de un hype foarte mare în online. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.