Kiss Time Out

Naomi Watts, protagonista unui serial horror marca Netflix, inspirat din fapte reale - trailer-ul „The Watcher” este aici

Dacă ești fan al genului thriller/horror, atunci „The Watcher” poate fi soluția potrivită pentru tine.

Naomi Watts și Bobby Cannavale îi joacă pe Maria și Derek Brannock, protagoniști în noua serie limitată marca Netflix. Ei formează un cuplu care se mută în ceea ce consideră a fi „casa visurilor lor”, dar lucrurile se schimbă rapid după ce încep să primească scrisori anonime de la un expeditor cunoscut sub numele de „the watcher” (nr. privitorul).

Show-ul este creat de Ryan Murphy și Ian Brennan, iar din distribuție mai fac parte actori cunoscuți precum Mia Farrow, Noma Dumezweni, Richard Kind, Margo Martindale și Jennifer Coolidge.

Un prim teaser al seriei a accesat și partea amuzantă a poveștii, atunci când agenta imobiliară Kaen Calhoun încerca să vândă casa, ba chiar momentele în care s-a împiedicat de câteva ori și a menționat prezența vecinilor ciudați și a faptului că trebuie să stea cu draperiile trase. Acum trailer-ul oficial a fost lansat, iar fanii se pot bucura și de partea înfricoșătoare a acțiunii.


Așa aflăm cum cei doi proprietari au cheltuit 3.2 milioane de dolari pe casa lor perfectă - inițial cred că au ajuns în Rai, în suburbia ideală din New Jersey, iar apoi vedem cum viața lor începe să se transforme într-un coșmar. Ei nu știu nici ce să facă, nici în cine să aibă încredere.

Este serialul baza pe fapte reale?

Da, show-ul este adaptat după un material din The Cut care a devenit viral, în urmă cu câțiva ani. În povestea adevărată, Maria și Derek Broaddus se mută în noua casă, iar apoi încep să primească sute de bilețele scrise de mână. Aparent, mesajele sunt de la gardianul casei, cel care nu este neapărat bucuros de noii proprietari. Expeditorul nu a fost niciodată identificat. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.