Kiss Time Out

Irina Rimes te invită să fredonezi Necântatele la Halele Carol, Expirat

Cea mai ușoară metodă de a te întoarce în timp este să asculți muzică.

Irina Rimes își invită fanii la concertul Necântatele, o călătorie prin amintirile asupra cărora piesele ei și-au pus amprenta, ce va avea loc în Expirat, Halele Carol, pe 5 octombrie, începând cu ora 21:00.

Din sertarul cu melodii care vor spune povești la nesfârșit, vei fredona iarăși piese de la debutul artistei alături de Irina ca și cum ar fi pentru prima dată când le asculți.

„Pentru cei care ar vrea să asculte <<Octombrie Roșu>> sau <<Piesa noastră>>, <<Bandana>> sau <<Cosmos>>, <<Iubirea noastră mută>> sau <<Nicăieri>>. Necântatele sunt piesele acelea pe care le cânți rar, la ocazii speciale.”, a declarat Irina Rimes.

Concertul ce va avea loc miercuri, 5 octombrie, în Expirat, se anunță a fi încărcat de emoții, iar locurile la călătoria prin timp a Irinei sunt limitate. Bilete pentru Necântatele pot fi achiziționate online, de pe site-ul iabilet.ro

Irina Rimes este o apariție unică, plină de sensibilitate și înconjurată de o carismă aparte. Piese precum „N-avem timp” și „Pentru Totdeauna” au dominat posturile de radio pe primul loc pentru săptămâni întregi în 2021 și 2022.

Anul acesta, Irina a lansat albumul „Acasă” și mini seria de documentare „Pe drumul meu”, ce s-au bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline. De asemenea, artista a redevenit unul dintre jurații show-ului Vocea României, difuzat pe PROTV.

Conform audiențelor Media Forest, single-ul „Ba ba ba – Inima mea bate” a cucerit toate radiourile, ocupând prima poziție timp de săptămâni la rând și fiind declarată cea mai ascultată piesă a verii. Cea mai recentă lansare a sa, piesa „Acasă”, se află în topurile celor mai mari radiouri din țară, bucurându-se de susținerea acestora și de difuzarea frecventă.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.