Kiss Music News

Cine sunt noile iubite ale lui Brad Pitt și Leonardo DiCaprio? Actorii au pus mâna pe cele mai râvnite modele de la Hollywood

Brad Pitt și Leonardo DiCaprio au mai multe lucruri în comun. Pe lângă faptul că sunt doi actori foarte buni, aceștia au standarde înalte când vine vorba să-și aleagă partenerele de viață.

Potrivit presei americane, Leonardo DiCaprio a pus ochii pe Gigi Hadid și îi face curte, iar Brad Pitt s-ar întâlni cu Emily Ratajkowski. 

Cine este Gigi Hadid?

Gigi Hadid este o tânără mamă, model în vârstă de 27 de ani, soră cu Bella Hadid. Gigi a fost într-o relație tumultoasă on-off cu fostul membru al trupei One Direction, Zayn Malik, dar s-au despărțit în octombrie 2021. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 2 ani, pe nume Khai. 


Relația dintre Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid

Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid au stârnit zvonuri în mai multe rânduri cu privire la o relație între ei, asta după ce au fost văzuți la același hotel în timp ce se aflau la Săptămâna Modei de la Paris.

În timpul Săptămânii Modei de la Paris, Brad Pitt și Gigi Hadid au petrecut timp împreună, alimentând zvonurile cu privire la o relație. Deși actorul nu avea treabă în Franța, acesta a ținut morțiș s-o însoțească pe Hadid la Paris cât timp această a defilat pentru marile case de modă.

O sursă din anturajul lui Gigi Hadid, a declarat pentru Us Weekly că Leo este interesat să înceapă o relație cu Gigi Hadid, însă modeul nu îi răspunde cu aceleași sentimente. „Leo a pus ochii pe Gigi, dar ea nu și-a arătat interesul. Sunt prieteni, dar ea nu vrea să fie romantică cu el, chiar acum”. 

După despărțirea de Camilla Morrone, Dicaprio a stârnit un val de reacții pe internet, acesta confirmând zvonurile cum că nu se întâlnește cu femei care au peste 25 de ani.



Cine este Emily Ratajkowski?

Emily Ratajkowski este un alt model faimos și proaspătă mamă, în vârstă de 31 de ani. Aceasta a format un cuplu cu producătorul de film, Sebastian Bear-McClard până în septembrie 2022, când bărbatul a fost acuzat de infidelitate, iar modelul a depus actele de divorț. Cei doi au împreună un băiețel în vârstă de un an, Sylvester Apollo Bear.


Ratajkowski a devenit faimoasă după apariția în videoclipul lui Robin Thicke, „Blurred Lines”, un featuring cu T.I. Și Pharrell.


Relația dintre Brad Pitt și Emily Ratajkowski

La începutul lunii septembrie au apãrut primele speculații cã Brad Pitt și Emily Ratajkowski „se întâlnesc în secret”. 

O sursã a declarat pentru OK! Magazine cã Pitt o place pe Ratajkowski. „A invitat-o în oraș și ea a acceptat. Ea a crezut mereu cã Brad este draguț și din punctul ei de vedere, ce ar avea de pierdut?”, a dezvãluit sursa. 

Persoana din anturajul vedetelor a adãugat un mesaj misterios, spunând „Rãmâneți pe frecvențã”, aluzie la faptul cã ar putea urma și alte dezvãluiri legate de o posibilã relație între cei doi. 

Brad Pitt se aflã în continuare în procesul de divorț cu Angelina Jolie.







Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.