Cool Stuff

Matthew Perry, celebrul actor din „Friends”, la un pas de moarte - „Medicii au spus familiei că aveam 2% şanse de a supraviețui”

Unul dintre cei mai îndrăgiți și amuzanți actori dintr-un serial de comedie a avut un trecut întunecat și marcat de dependențe.

Actorul Matthew Perry, în vârstă de 53 de ani, cunoscut lumii întregi drept Chandler Bing din serialul fenomen „Friends”, și-a scris memoriile și vorbește în ele deschis despre lupta sa cu dependențele de alcool şi de droguri.

Cartea se numește „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing” și va fi disponibilă în librării începând cu 1 noiembrie

Perry a povestit mai multe despre viața sa zbucimată pentru publicația People, pentru a oferi fanilor un preview al lucrurile care vor putea fi descoperite în memoriile sale.

El a declarat că a așteptat să fie sigur că e și că se poate ține departe de boala alcoolismului şi a dependenţei pentru a pune totul pe hârtie.

De asemenea, Perry îşi deschide memoriile cu dezvăluirea că în urmă cu 4 ani a fost la un pas de moarte. Atunci, el a suferit o perforaţie gastrointestinală și a petrecut săptămâni întregi luptând pentru viaţa sa. După cum singur recunoaște, colonul său a explodat din cauza consumului excesiv de opioide și 2 luni de zile a fost în comă.

„Medicii au spus familiei că aveam 2% şanse de a supraviețui. Am fost conectat un aparat ECMO, care se ocupă de întreaga ventilaţie pentru plămâni și inimă”, a declarat actorul pentru People.

Perry a fost distribuit pentru prima dată în serialul „Friends” la vârsta de 24 de ani, iar atunci a fost și momentul în care dependenţa sa de alcool începuse să iasă la suprafață.

În plus, au fost momente în timpul perioadei în care juca în „Friends” în care Perry ajunsese să ia 55 de pastile Vicodin pe zi. Aceste sunt un analgezic pe bază de opioide. Perry a mai dezvăluit că a fost de 15 ori la dezintoxicare.

Cu siguranță, cartea sa va dezvălui și mai multe detalii despre trecutul său întunecat și marcat de dependențe. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.