Kiss Time Out

Cum va arăta Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD în Parcul Drumul Taberei

Va fi, probabil, unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din țară.

Organizatorii târgului de Crăciun din Parcul Drumul Taberei au făcut publice primele randările foto care arată cum se va prezenta parcului tematic de sărbători.

Acesta își va deschide porțile în perioada 25 noiembrie - 27 decembrie


Aici, timp de o lună, bucureștenii se vor putea bucura de o experiență unică creată special de organizatorii festivalurilor UNTOLD si Neversea, o experiență ce va oferi mix-ul perfect dintre magia de festival și spiritul sărbătorilor de iarnă.

Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice care vor întreține spiritul sărbătorilor, în premieră, în București.


Edy Chereji, co-fondator UNTOLD, a declarat:

„Universul UNTOLD se extinde cu o experiență dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru prima dată, timp de o lună, magia UNTOLD își va face simțită prezența în București. Conceptul spațiului, amenajarea și activitățile gândite vor transforma zona într-un loc ideal pentru întreaga familie. Parcul tematic de Crăciun va atrage fără îndoială vizitatori din toata țara și va deveni principala atracție pentru locuitorii capitalei. Bucureștiul merită un proiect gândit după expertiza noastră, la standarde înalte, așa cum am demonstrat că putem realiza în tot ceea ce am făcut până acum.”


 Proiectul este organizat de grupul UNTOLD Universe, în colaborare cu Primăria Sectorului 6, și este finanțat in totalitate din fonduri private.

Târgul de Crăciun va activa în baza unui contract de închiriere de spațiu, iar accesul publicului este gratuit.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.