Cool Stuff

Justin Bieber și Shawn Mendes s-au dus împreună la biserică

Justin Bieber și Shawn Mendes au avut parte de o seară specială împreună.

Cei doi artiști au foarte multe lucruri în comun - ambii sunt canadieni, ambii și-au anulat turneele din cauza sănătății mintale și ambii merg la aceeași biserică.

Ei au fost fotografiați în timp ce au mers la biserica Churchome din Beverly Hills, iar unul dintre video-urile postate în online ne arată cu Mendes îl alină pe Justin, în timpul slujbei.


Bieber și Shawn au și un trecut împreună, deoarece soția primului, Hailey Bieber, a avut o relația cu cel din urmă. Se pare că dramele amoroase nu s-au prins de ei, iar prietenia a fost mai presus de asta. În timpul în care cântăreții erau la biserică, Hailey a fost prezentă la un event Tiffany & Co., alături de Kim Kardashian, unde brand-ul de bijuterii și-a lansat noua colecție.


În iunie, Bieber și-a anulat turneul din State, după ce a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt. Ulterior, el a revenit pe scenă, unde a ținut șase show-uri în Europa, dar în septembrie și-a anulat din nou spectacolele, după ce a mărturisit efectele turneului asupra corpului său.

„Am fost copleșit de oboseală și am realizat că trebuie să fac o prioritate din sănătatea mea. Voi lua o pauză de la turneu, voi fi ok, dar am nevoie de timp să mă odihnesc și să mă fac bine”, a spus el.


Mendes, la rândul lui, în iulie, a anunțat că-și amână parte din concerte, deoarece are nevoie să prioritizeze sănătatea lui mintală, dar săptămâni mai târziu și-a anulat întreg turneul. „După ce am vorbit cu echipa mea și după ce am lucrat cu un grup de specialiști, a devenit din ce în ce mai clar că am nevoie să-mi iau timpul personal, pe care nu l-am luat niciodată, pentru a mă stabiliza și a reveni într-o formă mai bună.”

Într-un interviu pe care l-a acordat recent celor de la ET, Mendes a explicat: „Cred că am nevoie de timp să trăiesc în prezent, să fiu lângă familie și prieteni și să am o perspectivă mai clară asupra faptului că este incredibil de frumos ceea ce fac pentru a-mi câștiga traiul.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.