Kiss Time Out

Cartea actorului Matthew Perry, „Friends, iubiri și marele lucru teribil”, este pe locul 1 în topul Amazon

Cartea lui Matthew Perry se bucură de un adevărat succes în rândul publicului.

„Friends, iubiri și marele lucru teribil” a fost lansată pe 1 noiembrie la editura Nemira, odată cu lansare internațională, și deja este pe locul 1 în topul Amazon.


„Un memoir autentic, scris cu un curaj uimitor. Matthew Perry ne deschide larg ușile vieții lui, vorbind onest despre dependență, boală și singurătatea lui paralizantă. Această carte este însă plină de speranță. Dacă vreți să aflați cine este Matthew Perry, stați departe de zvonuri și citiți acestă carte”, a spus Marta Kauffman, cocreator al serialului popular „Friends.”

În paginile romanului vei fi purtat în culisele show-ul TV, dar vei înțelege și lupta actorului cu dependența, așa cum descrie el, în stilul său inconfundabil, amuzant și ingenuu. „Bună, mă numesc Matthew, deși e posibil să mă știi după alt nume. Prietenii îmi spun Matty. Și ar cam trebui să fiu mort”, așa își începe Perry cartea.

Înainte de vizitele frecvente la spital și perioadele petrecute la dezintoxicare, a existat Matthew, copilul de cinci ani, care călătorea de la Montreal la Los Angeles, vizitându-și părinții divorțați. Apoi îl vei cunoaște și pe Matthew, adolescentul de paisprezece ani, care a fost vedetă națională a tenisului canadian, dar și pe Matthew, tânărul de douăzeci și patru de ani care a pus mâna pe un rol foarte râvnit de mulți actori, în episodul-pilot din serialul despre care vorbea toată lumea și care, la vremea respectivă, se numea „Friends Like Us”, și multe altele.


Matthew Perry dezvăluie fanilor mai multe despre familia destrămată care l-a crescut (și, de asemenea, care l-a și lăsat să se descurce singur), despre dorința de validare, care l-a condus spre faimă, dar și despre golul interior, care nu a putut fi umplut nici măcar de cele mai mari visuri devenite realitate. Actorul vorbește despre liniștea pe care a simțit-o în momentele de luciditate, despre experiențele trăite alături de colegii din „Friends”, dar și despre alte vedete pe care le-a întâlnit pe parcurs. 

Cum ți se pare, ești curios să o citești sau nu?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.