Cool Stuff

Sean Penn i-a înmânat lui Zelenski una dintre statuetele Oscar câștigate de-a lungul carierei: „O las în Ucraina până la sfârșitul războiului”

Încă o dovadă a susținerii lui Sean Penn pentru Ucraina.

Sean Penn s-a întâlnit marți, la Kiev, cu președintele Volodimir Zelenski.  Este cea de-a 3-a vizită a actorului american în Ucraina de la începutul războiului. Penn era prezent acolo și când a debutat invazia, moment în care filma un documentar despre tensiunile dintre Ucraina și Rusia.

De această dată, Penn a adus cu el una dintre cele două statuete Oscar pe care le-a câștigat în carieră.  

„De data asta, întâlnirea noastră a fost una deosebită. Sean a adus cu el o statuetă Oscar ca simbol al credinței în victoria țării noastre. Va rămâne în Ucraina până la sfârșitul războiului”, a anunțat Volodimir Zelenski pe social media.

În același timp, Sean Penn a fost decorat de Zelenski cu Ordinul de Merit de gradul III, ca mulțumire pentru sprijinul său sincer și contribuția semnificativă la popularizarea cauzei Ucrainei în lume.

Mai mult, numele actorului Sean Penn a fost pus pe o placă metalică de pe Aleea Curajului, locul unde vor fi trecute numele celor care au susținut Ucraina în războiul declanșat de Rusia.

Gestul lui Sean Penn este unul simbolic și de imagine, dar și unul care să-i ridice moralul președintelui Zelenski, având în vedere că și el a fost actor, înainte de a deveni președintele Ucrainei.

Penn a câștigat de două ori Oscarul pentru cel mai bun actor, cu rolurile din „Mystic River” (2003) și „Milk” (2008).   

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.