Kiss Time Out

Netflix a lansat un nou trailer al mult așteptatului serial „The Witcher: Blood Origin”

„The Witcher: Blood Origin” are loc cu 1200 de ani înainte de universul construit în „The Witcher.”

Seria va avea premiera pe Netflix în decembrie și, așa cum descrie serviciul de streaming acțiunea, Blood Origin spune o poveste pierdută în timp, unde suntem părtași la evenimentele care au dus la „conjucția sferelor”, când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor s-au unit.

„Într-o lume a elfilor, cu 1.200 de ani înainte de epoca lui Geralt din Rivia, oamenii și elfii își construiesc o societate comună și apare primul vânător de monștri”, apare notat in sinopsi-ul companiei.


Povestea este bazată pe romanele lui Andrzej Sapkowski (care va avea și rolul de consultant creativ al serialului) și va fi o serie limitată formată din șase părți. 

În noul serial vor exista trei personaje centrale - Éile, un elf care și-a părăsit clanul și poziția de gardian al Reginei pentru a-și urma inima și a fi artistă nomadă. O descoperire de pe continent o va forța să se întoarcă la sabie și să pornească pe drumul răzbunării și izbăvirii. Alături de ea va fi Scian, un elf care încearcă să recupereze o sabie sacră și furată, dar și Fjall, elful care va forma o echipă cu o gașcă de aliați pentru a porni și el în căutarea răzbunării.

În timp ce rămâne să ne obișnuim cu noul univers din poveste, „The Witcher” anunță deja schimbări majore, deoarece Henry Cavill a dezvăluit că va ceda rolul lui Geralt lui Liam Hemsworth. „Sunt fun al serialului și sunt incredibil de încântat de oportunitatea asta de a-l juca pe Geralt. Cavill a fost un personaj fantastic și sunt onorat că-mi oferă mie frâiele și că mă lasă să scriu un alt capitol al acestei aventuri.” 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.