Cool Stuff

Brad Pitt a fost fotografiat alături de fosta soție a actorului Paul Wesley, o femeie cu aproape 30 de ani mai tânără decât el

Brad Pitt pare pregătit să iasă din nou la întâlniri.

Actorul în vârstă de 58 de ani a fost văzut la un concert Bono din Los Angeles, alături de Ines de Ramon, fosta soție a actorului Paul Wesley, recunoscut pentru rolul său din serialul „The Vampire Diaries.” 


Ei au fost însoțiți de cuplul format din Cindy Crawford și Rande Gerber, după cum arată fotografiile celor de la Daily Mail. Ines este o influenceriță care s-a despărțit de fostul soț la începutul acestui an, după o relație de aproximativ trei ani; ea are 30 de ani. „Decizia de separare a fost luată de ambele părți și s-a întâmplat în urmă cu cinci luni”, a spus un reprezentant al cuplului în septembrie.

Brad Pitt, la rândul lui, a fost căsătorit de două ori, cu Jennifer Aniston din 2000 în 2005, iar apoi cu Angelina Jolie, din 2014 până în 2019. Viața lui amoroasă a fost mereu de interesul presei, iar la final de septembrie s-a presupus că are o relație cu modelul de 31 de ani, Emily Ratajkowski.

La acea vreme, o sursă a spus celor de la People: „Cei doi petrec mult timp împreună, deși prietenii lor n-au putut fi siguri dacă e ceva serios între ei sau nu.” O lună mai târziu, o sursă de-ale modelului a clarificat informațiile și a spus că Emily nu caută o legătură de durată.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.