Kiss Music News

SICKOTOY și Nethy Aber lansează o nouă piesă dance împreună - „In My Blood”

O piesă plină de good vibes și de idei creative.

SICKOTOY, unul dintre cei mai apreciați producători din Centrul și Estul Europei, câștigător al unui premiu Grammy, lansează o nouă colaborare alături de artistul Nethy Aber.

In My Blood” vine cu aceeași energie molipsitoare cu care ne-a obișnuit duoul în prima lor colaborare, „Runnin' Out Of Love", piesă ce a reușit să depășească 1 milion de stream-uri pe Spotify.

„In My Blood” stârnește impulsuri nestăpânite de dans și mișcare și te trimite în dimensiunea unei petreceri dance continue, unde muzica e mereu cea potrivită și pe gustul tău. SICKOTOY este recunoscut pentru colaborările de succes atât cu artiști din România, cât și din Europa, cum ar fi cea alături de INNA și Elvana Gjata, pentru piesa "Papa", cu care au reușit să atingă 14 milioane de vizualizări pe Youtube. 

 „Sunt super încântat că <<In My Blood>> e în sfârșit pe toate platformele și își așteaptă rândul la petrecerile de pretutindeni. Sesiunea în care s-a scris piesa a fost plină de good vibes și idei creative, iar asta datorită oamenilor talentați cu care am lucrat. Ceea ce îmi place mie cel mai mult când vine vorba de  muzică e că aduce oamenii împreună, indiferent de cultură, și sper ca piesa să aibă și ea acest efect și să intre în sângele petrecăreților de pretutindeni. ” ne spune SICKOTOY.  
Piesa a fost compusă de către Sickotoy, alături de Greg Tauchert, Amely Kuchenbäcker și FRDY (Frederic Schax). Producția finală a fost făcută de către Sickotoy și FRDY.



SICKOTOY este unul dintre cei mai de succes DJ și producători din Europa de Est în ultimii ani. Cu zeci de milioane de stream-uri la lansările sale anterioare, precum și colaborări cu nume precum INNA, Ilkay Sencan, Minelli și Elvana Gjata, piesele sale au cucerit topurile radio din Europa Centrală și de Est. Conceptul creativ al lui SICKOTOY cuprinde producții alături de artiști precum INNA, Alok, Tove Lo, Ilkay Sencan, Arash, precum și peste 50 de single-uri în topurile muzicale din Europa Centrală și de Est. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.