Cool Stuff

Julia Fox susține că s-a cuplat cu Kanye West pentru ca rapper-ul să n-o mai deranjeze pe Kim Kardashian

Julia Fox oferă detalii despre relația pe care a avut-o cu Kanye West.

Actrița voia inițial să vorbească despre toate astea într-o carte de memorii pe care se pregătește să o lanseze la începutul anului viitor, dar s-a răzgândit, așa că a făcut un TikTok în care zis partea ei de poveste.

Ea a spus cum inițial nu a fost interesată de artist; plus de asta, la acea vreme, el nu avusese toate reacțiile din social media, de la ura îndreptată către fostul iubit al lui Kim Kardashian, comediantul Pete Davidson, la ura îndreptată către evrei.

Însă, așa cum adaugă, în cele din urmă s-a gândit să-i dea o șansă lui Ye, pentru ca el să n-o mai deranjeze pe fosta lui soție. Kim a intentat divorț împotriva rapper-ului în februarie 2021, iar el a fost destul de vocal despre cum nu și-a dorit ca mariajul să se termine.

În tot ceea ce a zis, ea a ținut să sublinieze cum a rupt relația cu West în clipa în care el a început să scrie mesaje dubioase pe Twitter și pe Instagram.

„În primul rând, omul era normal cu mine și nu doar asta, dar toată familia Kardashian, atunci când am avut o colecție de haine în urmă cu 10 ani, mi-a cumpărat hainele și le-a vândut în magazinele lor, așa că mereu am iubit-o pe Kim și pe toate femeile Kardashian. Oricum, cât timp am fost împreună, el nu a făcut nimic exagerat în online. Singurul lucru pe care l-a făcut a fost să schimbe un vers dintr-o melodie în „Come back to me, Kimberly.”

Dar îmi aduc aminte cum îmi scria mesaje, iar eu nu răspundeam. Nu voiam să vorbesc cu o celebritate, știți ce zic? Nimic bun nu iese din asta și sunt oricum plictisitoare și nu așa cum îți imaginezi că vor fi. Dar tot îmi scria și îmi zicea că nu știu să mă comport prin mesaje, așa că, oh, Kanye țipa la mine, ce să fac? Apoi am avut gândul ăsta - oh, dar dacă-l opresc s-o mai deranjeze pe Kim?

Poate sunt o distragere pentru el, îl fac să mă placă și știam că dacă cineva poate eu sunt aia, deoarece atunci când îmi pun ceva în minte îmi iese. Nu a fost pe Twitter și pe nicio platfomă de social media, plus că nici nu vorbea despre fosta relație, în luna cât am fost împreună. Am vorbit despre haine și idei ciudate și planuri de viitor, dorințe și vise din copilărie și educație. Și chiar a fost minunat. În clipa în care a început să scrie pe Twitter am ieșit”, a spus Fox.


La final, ea a ținut să sublinieze cât de mult îl respectă pe Kanye ca artist: „Nu vreau să mă c*c pe asta. Nu vreu să-i reduc întreaga carieră la momentele astea rele, știți? Dar cu toate astea, sunt alături de comunitatea evreiască, punct.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.