Cool Stuff

Ce trebuie să știi despre despărțirea dintre Harry Styles și Olivia Wilde

Olivia Wilde și Harry Styles nu mai formează un cuplu.

Așa cum informează People, o sursă din anturajul celor doi a povestit cum despărțirea „este dificilă” pentru Olivia. „Au avut unele probleme, dar Olivia a crezut că vor trece peste ele. Este dezamăgită, iar situația nu este una plăcută”, susține sursa.

Înainte de asta, o altă sursă a declarat publicației că actrița și cântărețul au hotărât „să ia o pauză”, iar ruptura dintre ei a fost „amiabilă”, în mare parte produsă de faptul că Harry are foarte multe concerte în afara țării, în timp ce Wilde se axează pe „copiii ei și viața profesională din Los Angeles.”

Despărțirea dintre cei doi a atras foarte multă atenție în media și aparent există mai multe surse care susțin că știu cum stau lucrurile de fapt.

Cei de la Page Six notează cuvintele unei surse: „Nu există sânge rău între ei. Harry nu a părăsit-o pe Olivia sau invers. Asta este cea mai lungă relație a lui Styles, așa că în mod cert legătura dintre ei este specială. Este imposibil să aibă o relație când unul este plecat mereu și altul are un job și copii. Asta este cea mai bună decizie pentru amândoi.”

Tot Page Six informează că Harry se pregătește de turneul său în America de Sud, în timp ce Olivia va merge la Londra, pentru a lucra la un documentar.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.