Kiss Music News

Alina Eremia lansează un nou imn al petrecerilor alături de DJ-ul İlkan Günüç - „Party Song”

Alina Eremia dezvăluie cel de-al doilea single extras din viitorul său EP, anunțat în septembrie și care va fi complet în limba engleză. „Party Song", o colaborare între Alina și İlkan Günüç, DJ-ul de origine turcă, este un cântec plin de vibrații bune și proaspete, care cu siguranță va fi hitul preferat al cluburilor din această iarnă.

Single-ul a luat naștere în camp-ul de creație din Croație, în care Alina a luat parte în vara aceasta, alături de songwriteri și producători români și internaționali. Experiența a fost documentată și este disponibilă pentru toți fanii artistei sub forma documentarului „In Zadar | Behind the Music", ce se poate viziona pe YouTube, pe canalul Alinei.  

,,<<Party Song>> e genul de piesă pe care mi-o doream de mult, o aveam în minte și mă bucur că am putut colabora cu İlkan pentru ea, pentru că mi se pare că e un super DJ. Sunt nerăbdătoare ca piesa să ajungă la oameni și, și mai nerăbdătoare, să mă întâlnesc cu ei și să simțim vibrația piesei împreună” ne spune Alina.

Piesa a fost compusă de către Alex Hosking, Taneisha Jackson, Oli Som și Alex Parker, iar producția finală a fost făcută de Alex Parker. 

Alina Eremia este una din cele mai iubite și influente artiste din peisajul muzical românesc, cu sute de milioane de vizualizări și o armată întreagă de fani ce-i urmăresc fiecare mișcare. În anul 2021 artista a fost prezentă în Top 100 Media Forest România cu 3 piese – "NOI", "DEPENDENȚA MEA", "CERUL ROȘU" – 2 din single-uri fiind incluse pe albumul “Déjà vu”, care a câștigat premiul pentru “Best Album” în cadrul The Artist Awards 2021. Anul acesta, artista a fost prezentă în foarte multe proiecte muzicale, printre care și One True Singer sau ”În Zadar – Behind the music”, cel mai recent documentar al artistei unde am putut vedea toate etapele prin care a trecut artista într-un camp muzical. De asemenea, 2022 a fost un an foarte bun din punct de vedere muzical, lansări precum "20:29” sau ”Supertare” alături de Connect-R dominând topurile muzicale, fiind prezentă în Top 10 Radio Airplay săptămâni la rând. De asemenea, piesa a câștigat un premiu la The Artist Awards, pentru cea mai virală piesă românească.

İlkan Günüç este un DJ și producător foarte promițător și cu un succes deja global, din Izmir, Turcia. Cariera lui Ilkan a început din adolescență, la vârsta de 15 ani, de când a început să câștige experiență pentru a se dezvolta ca producător profesionist și a-și spori popularitatea enorm. İlkan Günüç este cunoscut pentru succesul său cu remixarea piesei "Lalala” de Y2K & bbno$, care a fost lansată în 2020 de Columbia Records - divizia Sony Music Entertainment. Remixul a ajuns pe locul 1 la radioul BBC One, precum și pe locul 2 în 37 de țări și locul 8 în Global Chart pe Shazam. Piesa a fost deosebit de populară în timpul unei provocări pe Tiktok și Instragam - videoclipul a fost distribuit de 15 milioane de persoane și vizionat de 1 miliard. Provocarea a fost, de asemenea, luată de multe celebrități. În timp ce cea mai ascultată piesă a lui Ilkan, "Bozulmuş Kalbim”, a acumulat peste 10 milioane de stream-uri pe Spotify și este în continuă creștere, İlkan Günüç își continuă cariera ca proprietar al TFB Records și Eva Records. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.