Cool Stuff

Bărbatul care i-a răpit câinii lui Lady Gaga a fost condamnat la 21 de ani de închisoare

Bărbatul care i-a răpit câinii lui Lady Gaga și care l-a împușcat pe cel care avea grijă de ei a fost condamnat la 21 de ani de închisoare.

Așa cum informează Page Six, James Howard Jackson a acceptat o înțelegere cu procuratura și-și va petrece următorii 21 de ani într-o închisoare din Los Angeles. 

Inculpatul a pledat nevinovat la tentativa de omor, dar a recunoscut că l-a rănit grav pe îngrijitorul de câini. El a fost acuzat de tentativă de omor, furt și agresiune cu o armă semi-automată.

„Înțelegerea îl consideră pe Jackson responsabil de faptul că a acționat cu inimă rece într-un act violent și oferă dreptate pentru victimă”, a transmis procuratura.

James a fost doar unul din cinci oameni (trei bărbați și doi complici) care au participat la jaful violent. Autoritățile au transmis că bărbații nu au avut-o în vizor pe Lady Gaga, deoarece nu știau că cei trei câini aparțin artistei. Se pare că grupul a luat doar în vedere valoarea câinilor (French bulldog), o rasă care costă câteva mii de euro.

În noaptea incidentului, 24 februarie 2021, Jackson și ceilalți bărbați s-au plimbat prin cartierele din Los Angeles în căutarea unor astfel de câini. Când l-au întâlnit pe Ryan Fischer, cel care avea grijă de câinii cântăreței, alături de cele trei animale de companie pe Sunset Boulevard, a început o luptă violentă, unde Jackson l-a lovit, l-a strâns de gât și l-a împușcat pe Fischer. Atacul a fost filmat de o cameră video din zonă.

Grupul a furat doi căței, Koji și Gustav, care apoi au fost returnați de Jennifer McBride poliției, la două zile distanță; femeia a fost acuzată și ea în proces.

În urma incidentului Fischer și-a pierdut o parte din plămân, în ceea ce a descris a fi „o situație foarte aproape de moarte.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.