Cool Stuff

Ryan Reynolds demonstrează încă o dată cât de mult o iubește pe soția lui, Blake Lively

Ryan Reynolds mărturisește că n-ar fi reușit în viață fără familia lui.

Actorul în vârstă de 46 de ani a primit „Icon Award”, în cadrul galei People's Choice Awards 2022.

În timpul discursului său de mulțumire, inițial, el a glumit și a spus: „Mă simt ca la propria înmormântare, doar că am șansa să plec. Cred că în sfârșit am ieșit pozitiv la stadiul de „icon.” Am evitat treaba asta ani buni, dar uită-ne aici.”

A mulțumit persoanelor dragi din viața lui și a explicat că lista lui „începe cu familia și se termină cu familia.” El a salutat de pe scenă pe mama lui Tammy, pe cei trei frați ai lui, cât și pe tatăl său, care a murit în 2015. „Doamne, dacă ar vedea tot ceea ce se întâmplă, nu ar fi deloc impresionat, dar ar fi dat pe spate de cele trei nepoate ale sale.”


Ryan a vorbit despre fiicele lui, James, 8 ani, Inez, 6 ani, și Betty, 3 ani, pe care le are alături de Blake Lively (care este momentan însărcinată cu cel de-al patrulea copil al lor).

Apropo de Blake, el i-a mulțumit în mod special și a demonstrat încă o dată public cât de mult o iubește: „Vom avea al patrulea copil curând. Dacă se întâmplă azi, în timp ce sunt aici, voi avea nevoie de o canapea pe care să dorm. Dar Blake și fetele mele, voi sunteți inima mea, speranța mea, bucuria mea. Glumesc atunci când spun că familia mă obosește, dar în realitate îmi dați mai multă forță decât poate să merite un om.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.