Cool Stuff

Hailey Bieber vrea să devină influencer în bucătărie - modelul și-a lansat o serie pe YouTube

Hailey Bieber vrea să devină food influencer.

Soția lui Justin Bieber nu este străină de video-urile create special pentru YouTube, iar pe canalul ei poți găsi tot felul de clipuri interesante, de la modul în care-și îngrijește tenul la conversații despre importanța sănătății mintale.

Mai mult, ea a avut chiar o serie în care invita la ea diferite personalități, alături de care gustau din preparatele sale preferate, în timp ce vorbeau despre viață. Ei bine, fanii au fost extrem de încântați de talentele sale în bucătărie, așa că i-au cerut și mai mult conținut în direcția asta.

Modelul n-a stat mult pe gânduri și a anunțat o nouă serie pe YouTube, „What’s in My Kitchen?”


„Surpriză! Astăzi lansez seria „What’s In My Kitchen!” Sunt foarte entuziasmată de asta, iar seria vine ca un răspuns la comentariile voastre pozitive, după ce ați văzut cum gătesc pizza toast, paste, smoothie-uri. Abia aștept să vă port și mai mult în propria mea bucătărie”, a notat Hailey într-un story pe contul ei de Instagram.

Primul video postat este despre mic-dejun și cum ea îl prepară în două moduri - ea le-a arătat fanilor cum își prepară o cafea proteică atunci când este în grabă, dar și cum face pancakes proteice atunci când are mai mult timp.

„Atenție, sunt doar o pasionată de mâncare căreia îi place să gătească, nu sunt profesionistă în domeniu. Rețetele mele nu vor fi mereu făcute de la zero și nici cele mai sănătoase și nici nu vor avea sens tot timpul. Pur și simplu ăsta este modul meu în care gătesc”, a notat Hailey în descrierea video-ului.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.