Cool Stuff

Jamie, tatăl lui Britney Spears, vorbește pentru prima oară despre tutela sub care a ținut-o pe artistă, timp de 13 ani

Jamie Spears a dat primul lui interviu din ultimii zece ani.

Bărbatul în vârstă de 70 de ani a vorbit cu cei de la The Mail on Sunday, unde a povestit despre tutela sub care și-a ținut fiica timp de 13 ani.

„Nu va fi toată lumea de acord cu mine. Au fost vremuri nebune, dar îmi iubesc fiica cu toată inima mea. Unde ar fi fost Britney acum fără acea tutelă? Și nu știu dacă ar fi fost în viață fără ea. Am ales varianta asta pentru a o proteja pe ea și pentru a-i proteja pe fiii ei. Fără tutelă, nu cred că ar fi avut vreo șansă cu băieții ei”, a zis el.


Din păcate, artista în vârstă de 41 de ani nu vorbește în prezent cu copiii ei (ambii au criticat-o pentru activitatea ei din social media), dar nici cu tatăl ei; la rândul lui, Jamie nu a păstrat legătura cu nepoții săi.

„Mi-e dor foarte tare de ei. Știți, obișnuiam să fim extrem de apropiați, mai ales că erau la vârsta la care te puteai distra cu ei. Însă au început să-și dezvolte propriile lor păreri, iar Dumnezeu face lucrurile să se întâmple cu un motiv. Nu știu care este motivul, dar au fost trei ani foarte grei fără ei. Familia noastră este un haos general și tot ceea ce putem face este să continuăm să ne rugăm.”


În ceea ce privește relația dintre cântăreață și tatăl ei, ea l-a descris pe bărbat drept un individ abuziv și care o controla mereu, însă el, de-a lungul interviului, își menține părerea că tot ceea ce și-a dorit a fost binele fiice sale.

„Plus de asta, ea nu mai avea bani când tutela a fost implementată. Am folosit modalitatea asta legală ca pe o resursă de a o ajuta din punct de vedere financiar. Și am muncit, ea a muncit, și și-a revenit din punct de vedere financiar”, a mai spus Jamie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.