Cool Stuff

Jessie J este însărcinată și a făcut un video în care le arată fanilor adevărata ei viață

Jessie J își acceptă realitatea așa cum e și nu se ascunde în spatele filtrelor din online.

După ce a suferit o pierdere de sarcină în 2021, artista este din nou însărcinată. Jessie a făcut un clip pe Instagram, unde și-a propus să le arate fanilor cum au fost lunile astea pentru ea și cât de greu a trecut prin grețurile matinale.

„Am fost avertizată cu privire la primul trimestru de sarcină și adevărul este că nu a fost ușor. Nici nu pot să vă explic cât de rău îmi este, uitați-vă la mine”, spune vedeta de 34 de ani în clip.

Kelly Rowland și Kate Beckinsale sunt printre celebritățile care i-au dat like la postare, pe lângă miile de aprecieri primite de la fani.


Înainte să posteze video-ul, cântăreața a dat vestea că va deveni mamă tot pe rețeaua socială: „Sunt extrem de fericită, dar și foarte speriată să împart asta cu voi. Vă rog să fiți blânzi cu mine. Sincer, fata voastră vrea doar să plângă în public, în timp ce mănăncă o murătură învelită în ciocolată, fără să răspundă la nicio întrebare.”


Jessie J suferă de endometrioză, iar doctorii i-au spus că e foarte posibil să nu rămână gravidă. Cu toate astea, chiar dacă a pierdut sarcina în 2021, ea tot a fost recunoscătoare pentru experiența prin care a trecut.

„Sunt recunoscătoare pentru că am găsit bucurie în asta și sunt recunoscătoare pentru că am rămas însărcinată. Am rămas însărcinată, iar asta a fost experiența vieții pentru mine. Mi s-a spus că nu voi putea avea copii niciodată, iar faptul că am experimentat grețurile de dimineața m-a făcut să plâng de fericire. Știu că lucrurile se vor lega ți pentru mine într-o bună zi”, a spus ea în cadrul podcast-ului „Rule Breakers.”


Ce-i drept, visele i s-au îndeplinit!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.