Kiss Time Out

Pamela Anderson este protagonista unui documentar despre viața ei pe Netflix - primul trailer este aici

Pamela Anderson își spune propria poveste.

Pamela Anderson este protagonista unui documentar despre viața ei pe Netflix, iar în primul trailer lansat, vedem cum ea nu este deloc mulțumită de serialul „Pam & Tommy”, unde Lily James și Sebastian Stan au avut rolurile principale.

Seria pune accentul pe modul în care relația celor doi a fost distrusă de faptul că un sex tape pe care l-au făcut împreună a fost furat și a ajuns public.


În trailer-ul „Pamela, a love story”, adevărata Pamela vorbește despre cum acel subiect dur pentru ea a fost adus din nou în viziorul public. „Nu am dormit deloc aseară. Am blocat acea casetă furată din viața mea pentru a continua să supraviețuiesc, iar acum că e din nou publică, mi-e rău. Vreau să preiau controlul acestei povești, pentru prima oară”, spune ea în clipul de mai jos.


Documentarul regizat de Ryan White, și produs de Anderson și fiul ei cu Tommy, Brandon Thomas Lee, va spune povestea vieții ei și a carierei sale.

„Nu cred că oamenii o consideră proprietara propriei ei imagini. Este Pamela Anderson, proprietate publică”, spune cineva în documentar.

Filmul conține imagini și din arhiva personală, dar și din interviurile pe care le-a oferit de-a lungul timpului. Spre exemplu, ea spune: „Nu simt că am avut parte de mult respect. Am fost nevoită să-mi fac o carieră din bucățile lăsate, dar nu sunt o fată în dificultate. M-am pus în tot felul de situații nebune și le-am supraviețuit.”


Documentarul conține și filmări cu Pamela de când s-a pregătit pentru rolul ei pe Broadway, unde a interpretat-o pe Roxie Hart în Chicago: „Trebuie să ai curaj și trebuie să te folosești de ceea ce ai. De ce nu putem fi eroii propriei noastre povești?”

„Pamela, a love story” va avea premiera pe 31 ianuarie, pe Netflix.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.