Cool Stuff

ZVON: Kanye West s-a căsătorit în secret cu o femeie care seamănă cu Kim Kardashian

Kanye West n-are timp de pierdut.

Surse din anturajul lui au declarat celor de la TMZ că rapper-ul s-ar fi căsătorit recent, la două luni după ce divorțul cu fosta lui soție a fost finalizat.

Ye s-ar fi căsătorit cu designer-ul de la Yeezy Bianca Censori și au fost văzuți împreună la Waldorf Astoria din Beverly Hills, în timp ce el purta un inel de argint la mâna stângă. TMZ a declarat că nu există momentan un certificat de căsătorie între cei doi, semn că legătura dintre ei nu este legală.

Bianca este recunoscută în presa de scandal și pentru faptul că arăta exact ca Kim, însă acum e blondă și tunsă scurt. Momentan ei nu au oferit nicio declarație cu privire la relația dintre ei, dar Kanye este recunoscut pentru gesturile sale mărețe când vine vorba de romantism.

Nunta lui cu Kim rămâne una dintre cele mai spectaculoase de la Hollywood, iar organizarea ei a costat în jur de 6 milioane de dolari.

Înainte de „marea zi”, el și K.K. au organizat o petrecere pentru 600 de invitați în cadrul Palatului de la Versailles. S-au căsătorit oficial pe 24 mai 2014, în Florența, Italia, iar mireasa a purtat o rochie semnată Riccardo Tisci, fostul director creativ de la Givenchy. 

West și Kardashian și-au anunțat despărțirea la scurt timp după ce au celebrat șapte ani împreună, în 2021, iar la acea vreme, vecina lor, Kathy Griffiths, a confirmat vestea presei: „Cred că ea chiar a încercat și îl iubește cu adevărat. În mod cert el nu este diavolul sau ceva de genul, dar cred că ea a încercat totul pentru a face relația să meargă. El o făcea să râdă foarte mult, iar ea i-a acceptat toate excentritățile.”


În ciuda eforturilor disperate ale rapper-ului de a o recuceri, Kim nu s-a mai întors la el, iar divorțul dintre ei a fost finalizat în noiembrie 2022; ei au primit custodie comună asupra celor patru copii ai lor.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.